Afbeelding
Foto door Mads Thomsen via Pexels

Op zomervakantie met een touringcar

Partnercontent

Heb jij je zomerplannen al gemaakt of ben je daar nu mee bezig? Er staat weer een zomer voor de deur waarin alles mogelijk is, dus maak hier zeker gebruik van! Ga op vakantie of plan leuke activiteiten dicht bij huis. Ga je met een kleine groep of ben je van plan iets te plannen met een grotere groep? Ga snel een touringcar huren, in dit artikel leggen we je uit waarom!

Plan je uitjes met een grote groep

Met zijn allen naar een groot feest, een dagje weg naar een grote stad, een sportief uitje of een weekendje weg? Samen met je voetbal team, collega’s, vriendengroep of je klasgenoten? Wanneer je een uitje gaat plannen zijn de keuzes eindeloos. Vaak loop je tegen één probleem aan: het vervoer. Je kunt allemaal met aparte auto’s gaan rijden, of je kunt gezamenlijk een touringcar regelen. Dit zijn grote bussen waar je met een groep van 16, 23, 50 en zelfs tot wel 90 personen op pad kunt. Inclusief chauffeur of regel je zelf iemand met een bus rijbewijs? Alles is mogelijk. 

Ga een weekendje weg

De zomer is de perfecte periode van het jaar om te gaan reizen. Heerlijk weer, lange dagen en genoeg activiteiten die je kunt doen. Vaak heb je drie of vier personen nodig in de groep die alles regelen en de rest kan zichzelf laten verrassen. Ga een weekendje weg en plan je vakantie naar een stad in Nederland of misschien wel naar het buitenland. Een touringcar is ideaal om hiervoor te gebruiken, want hier kun je ook alle bagage makkelijk in vervoeren. Daarnaast is het natuurlijk sfeervol om met heel de groep in hetzelfde vervoer te rijden.

Maak je zomervakantie compleet met een touringcar

Kijk jij al helemaal uit naar een vakantie met je vriendengroep of vereniging? Met grote groepen is het lastig om iets te plannen dus start daar op tijd mee. Wanneer je een weekendje weg gaat met een touringcar, maak daar dan ook goed gebruik van. Plan uitjes in de buurt, maak een rondreis en bezoek meerdere steden. Bekijk de mogelijkheden en wie weet ga jij deze zomer al met een touringcar op pad. 

Denk niet langer na over het vervoer van je zomervakantie en boek een touringcar. Van alle gemakken voorzien en voor een scherpe prijs. Reis met heel je gezelschap gezamenlijk, ga een touringcar huren en niemand hoeft dit keer de bob te zijn.

advertentie