Afbeelding
Foto debesteleasedeal.nl

Zakelijk leasen kan zoveel makkelijker

Partnercontent

De onafhankelijke leasevergelijker van Nederland, debesteleasedeal.nl, bespaart de ondernemers en wagenparkbeheerders tijd en geld met hun innovatieve vergelijkingssoftware. Bij debesteleasedeal.nl worden leaseoffertes kosteloos vergeleken bij leasemaatschappijen op zowel prijs als voorwaarden. Onderliggende verschillen worden per leasemaatschappij direct inzichtelijk. De beste deal voor een leaseauto, bedrijfswagen of het wagenpark kan zo makkelijk en weloverwogen gemaakt worden.

Nu ook in Noord-Holland

De afgelopen drie jaar is debesteleasedeal.nl hard gegroeid. En die groei wordt nu ook voortgezet in Noord-Holland. Hans Brinkman heeft zich deze maand als Partner en Lease Adviseur aangesloten bij het team. Hans Brinkman heeft meer dan 25 jaar nationale en internationale ervaring in diverse branches. In zijn rol bij debesteleasedeal.nl is hij verantwoordelijk voor Noord-Holland.

 “We zijn ervan overtuigd dat Hans met zijn kennis en ervaring, een wezenlijke bijdrage gaat leveren aan de groei van onze organisatie in de regio Noord-Holland”, aldus mede-eigenaar Floris Mulder.

Handig. Overzichtelijk. Slim

Het doel van de onafhankelijke vergelijker is de zakelijke autoleasemarkt transparanter te maken. Er zijn vele leaseveilingen op de markt, maar die vergelijken enkel op prijs. De vergelijkingssoftware van debesteleasedeal.nl scant leasecontracten op prijs en op meer dan 30 punten in de leasevoorwaarden. Binnen 48 uur ontvangt de klant de leasevergelijker. Handig, overzichtelijk en slim voor ondernemers en wagenparkbeheerders.

Een auto of bedrijfswagen leasen kost veel tijd. Offertes opvragen, mailen, bellen en onderhandelen met accountmanagers van verschillende leasemaatschappijen. Door de innovatieve softwareoplossing van debesteleasedeal.nl is dat nu verleden tijd.

Kosteloos advies voor uw wagenpark

Bent u ondernemer, wagenparkbeheerder of verantwoordelijk voor de mobiliteit binnen uw organisatie? Uw mobiliteitsvraagstukken over bijvoorbeeld de lange levertijden, hoe kan ik daarop inspelen of de transitie naar elektrisch rijden kunt u vrijblijvend met Hans bespreken. Direct een kosteloos leasevergelijk starten is ook mogelijk. Neem gerust contact op via 072 – 202 20 12 of h.brinkman@debesteleasedeal.nl. 

advertentie
advertentie