Afbeelding
Foto Blecks

3 redenen waarom jij dit jaar nog stalen deuren moet bestellen

Partnercontent

Ben jij helemaal aan verandering toe in jouw interieur? Dat snappen wij maar al te goed. Er is toch niets fijner dan thuiskomen op een plek waar jij écht gelukkig bent. Zwarte stalen deuren zijn dé trend van 2022. In dit artikel lees jij drie redenen waarom jij ook stalen deuren aan jouw interieur toe wil voegen. 

Het staat gewoon heel chique

Kom, zeg nou zelf: zwarte stalen deuren staan gewoon echt heel chique in ieder interieur. De karakteristieke details en de optimale lichtinval zorgen voor een heuse boost van jouw thuis. De deuren zijn compleet aan te passen naar jouw wensen. Wil je ronde handgrepen of toch liever die vierkante? En ben je op zoek naar een scharnierdeur of een taatsdeur? Met een taatsdeur heb je bijvoorbeeld geen kozijn, waardoor jouw deur nog slanker toont. 

De stijlvolle oplossing voor een betere isolatie

Een stalen deur is een goede oplossing voor het isoleren van de ruimtes in jouw huis. Houd je bijvoorbeeld van een warme woonkamer en een koele keuken? Dat is goed te regelen met stalen deuren. Op deze manier kan je de temperatuur in verschillende ruimtes beter regelen. Een andere mogelijkheid is het plaatsen van een stalen deur bij een trap. Op deze manier zorg je ervoor dat niet alle warme lucht naar boven stijgt, maar in dezelfde ruimte blijft. Dit is niet alleen lekkerder, maar scheelt jou ook flink in het stoken. Beter voor het milieu én minstens zo belangrijk: jouw portemonnee.

Maak aparte ruimtes met een open gevoel

Door de grote ruiten in een stalen deur oogt de ruimte waar de deur staat nog even ruimtelijk. Maar op deze manier kan je je makkelijk afscheiden van bijvoorbeeld de keuken waar luidruchtig wordt gekookt of de woonkamer waar de televisie net iets te hard staat. Wees niet bang dat je veel licht tegenhoudt, want met een stalen deur wordt veel licht doorgelaten. Creëer aparte ruimtes maar tegelijkertijd een ruimer geheel.

Ben je om? We snappen dat je niet zomaar een deur in je huis laat plaatsen, maar de stalen deuren van Blecks kun je binnen één dag laten plaatsen. Wat houdt jou nog tegen?

advertentie
advertentie