Afbeelding
Foto Shutterstock

Schoencadeautjes voor de kinderen online shoppen

Partnercontent

Speelgoedartikelen zoals cadeaus voor een verjaardag, schoencadeautjes voor sinterklaas of buitenspeelgoed voor op het strand worden steeds vaker online besteld. Dat consumenten sinds de corona crisis steeds meer via webshops producten kopen, zie je ook duidelijk terug in de verkoop van speelgoed. Fysieke speelgoedwinkels worden hierdoor veel minder bezocht dan vroeger. Het is immers ook sneller en gemakkelijker, om in een paar clicks vanaf je luie stoel de speelartikelen voor je kinderen in huis te halen. Bovendien bieden deze websites vaak de laagste prijzen en aanbiedingen aan, en is de prijs online dus vaak voordeliger dan bij de speelgoedwinkel in de stad. 

Iconische figuren

Je ziet dat speelgoedartikelen met figuren van bekende tekenfilms en kinderseries het meest verkocht worden vandaag de dag. Met name het speelgoed waarop de iconische prinsessen van Frozen, Cars, en Paw Patrol staan afgebeeld, zijn razend populair onder de jeugd, en dus bij de consument. Onder de kleinere kinderen zie je de Nijntje, Bumba en K3 fans telkens terugkomen. Deze tekenfilmhelden worden zowel in de vorm van een knuffel of speelpop de laatste jaren veel verkocht. Ook worden ze vaak afgebeeld op bijvoorbeeld broodtrommels, puzzels, verzorgingsproducten voor kinderen, kleding en rugtassen. Waarom speelgoedartikelen met deze figuren zo’n succes zijn? Een kind identificeert zich graag met zijn of haar held van de televisie en bovendien is en blijft het een feest van herkenning! 

Rages

Je ziet dit jaar ook verschillende speelgoed hypes die populair geworden zijn door Tiktok. Een echte rage is bijvoorbeeld Pop it. Dit is een soort handformaat siliconen plateau met bubbels die je in kunt drukken, waarmee je verschillende spelletjes kunt spelen. De pop-it’s zijn verkrijgbaar in prachtige regenboog kleurtjes. Een ander populair verschijnsel zijn de fidget toys. Hét item van 2022 is de Fidget Slug: een stress verlichtende naaktslak gemaakt van kunststof die in allerlei vormen kan bewegen en klikkende geluiden maakt. Ook populair geworden door filmpjes op tiktok. 

Hulpsinterklazen opgelet!

Voor voordelige schoencadeautjes moet je bij Het speelgoedpaleis zijn. Zij staan bekend om hun goede service, scherpe prijzen en kwalitatief speelgoed. Het speelgoedpaleis is gespecialiseerd in schoen en sinterklaascadeautjes en bieden extra kortingen aan voor wanneer je grote aantallen artikelen bestelt. Handig voor als je bijvoorbeeld grotere aantallen inkoopt voor een kinderdagverblijf, vereniging of school.  Met dit soort inkopen is het wel verstandig om er op tijd bij te zijn, vanwege de terugkerende drukte in de november en decembermaanden. 

Oftewel: voordelig speelgoed voor je kinderen shoppen doe je online! Bekijk vandaag nog het aanbod op de website van Het Speelgoedpaleis en verras de hele groep met de leukste cadeautjes voor de voordeligste prijs! 

advertentie
advertentie