Afbeelding
Blokhutwinkel.nl

Een eigen ski-chalet laten bouwen in Oostenrijk

Partnercontent

Oostenrijk is erg in trek onder de ski-fanaten. Met meer dan 440 skigebieden en duizenden kilometers aan piste kunnen skiërs van elk niveau hier hun geluk niet op. De afgelopen jaren is het land van de kaiserschmarrn ook in de zomer erg geliefd. Des te meer reden om hier een eigen plekje te creëren. 

Een eigen stukje paradijs

Na misschien wel vele jaren in hotels of chalets wil je wat anders. Je hebt de keuze gemaakt een eigen plekje Oostenrijk te claimen. En dat begrijpen we heel goed! Uiteindelijk is het vaak ook een stuk voordeliger om een eigen ski chalet te hebben. Zeker kijkend naar de torenhoge prijzen in de winter- en vakantietijd. Vlak bij je favoriete skigebied heb je een stukje land gekocht. De eerste stap is gezet. Nu kan het echte werk beginnen!

Oriëntatie naar de mogelijkheden

Na uitgebreid onderzoek heb je besloten dat een ski chalet de beste optie is. Dit is een huis bij het skigebied. Hier kun jij in de zomer en winter heerlijk vertoeven. Nu de vraag: hoe wil je dat deze blokhut eruit komt te zien? Welke luxe wil je hebben en hoeveel gasten wil je mee kunnen nemen? Het is tijd om keuzes te maken. Geef voor jezelf antwoord op de volgende vragen:

  • Is het uiterlijk van de blokhut voor mij belangrijk? Zo ja, wat wil je hier terug zien?
  • Hoeveel kamers moet het hebben en hoe groot moeten deze zijn?
  • Waar moeten gemeenschappelijke ruimtes aan voldoen?
  • Op welke manier wil ik werken aan isolatie?
  • Wil ik een extra ruimte om ski’s en schoenen neer te zetten?
  • Welke voorzieningen wil ik in de blokhut hebben?

Zijn er verder nog belangrijke zaken? Denk aan lichtinval, luchtdoorstroom, ruime doorgangen, hogere plafonds en ga zo maar door.

Met een expert je dromen uit laten komen

Als je voor jezelf duidelijk hebt wat je wilt, is het tijd dit om te zetten naar echte ontwerpen. En op den duur een echt chalet. De experts van Blokhutwinkel.nl weten precies wat er allemaal mogelijk is om de ideale blokhut samen te stellen. Ze kunnen meedenken over de toepassingen en een realistisch beeld maken van jouw wensen. Als je volledig tevreden bent met het ontwerp kunnen ze zelfs zorgen dat jouw chalet werkelijkheid wordt op jouw stuk grond!

advertentie
advertentie