Van swingend muziektheater tot een fantasievol sprookje, van dansconcert tot een heus circus festival. Er is van alles te doen voor kinderen deze zomer bij Caprera.
Van swingend muziektheater tot een fantasievol sprookje, van dansconcert tot een heus circus festival. Er is van alles te doen voor kinderen deze zomer bij Caprera. pr

Familie Zomer Zondagen bij openluchttheater Caprera

Podiumkunsten

BLOEMENDAAL Deze zomer is er van alles voor kinderen te beleven in openluchttheater Caprera in Bloemendaal. Negen zomer zondagen lang worden er samen met de Toneelschuur de leukste, spannendste en ontroerendste jeugdtheatervoorstellingen gepresenteerd in Klein Caprera. 

Van swingend muziektheater tot een fantasievol sprookje, van dansconcert tot een heus circus festival. Na de voorstelling nemen theaterdocenten Liselotte en Charlene de kleine bezoekers mee het bos in voor een leuke interactieve workshop.

“De voorstellingen vinden plaats in Klein Caprera, ons intieme jeugdtheatertje waar de kinderen alles extra goed kunnen zien. Het podium is omringd door picknicktafels (uiteraard op 1,5 meter afstand), parasols en een kleine foodtruck die koude drankjes en ijsjes verkoopt. Laat de zomer maar komen”, aldus het enthousiaste team van Caprera vrijwilligers.

advertentie
advertentie