Afbeelding
Kick Spaargaren

Blackbird Dance Centre sluit seizoen af met spetterende eindvoorstellingen

Podiumkunsten

HAARLEM Blackbird Dance Centre, een dansschool met vestigingen in Aalsmeer en Haarlem sloot zondag 11 juli het dansseizoen af met vijf spetterende eindvoorstellingen onder de naam ‘BDC Danst Door’ in Schouwburg De Meerse. “Met al zijn ‘imperfecties’ is het een perfecte show om dit seizoen feestelijk af te sluiten”, aldus Merel Schrama, eigenaar en dansdocent van BDC. 

Vele dansstijlen passeerden de revue en wisten het publiek te vermaken met mooie optredens. Van Dance Mix 5+ en 9+, Hiphop, Inclusie, Streetjazz 13+, Urban dance mix tot Modern, het kwam allemaal aan bod. Ook de selectieteams Hiphop 11+ en 14+ uit Haarlem en het wedstrijdteam uit Aalsmeer lieten fraaie dansoptredens zien.

“In zeven weken is deze hele show neergezet”, liet Merel Schrama na afloop van de laatste show weten. “Een bijzonder knappe prestatie. Alle dansen hebben keihard getraind om deze show mogelijk te maken en hebben vele uren in de dansstudio doorgebracht. Ik ben enorm trots op deze groep mooie mensen, die elkaar inspireert, motiveert en het allerbelangrijkste, heel veel plezier samen heeft. Mijn speciale dank gaat uit naar Manuelle Burgers, Rachel Jacobs, Danila Koster en Marlies Lindauer. Zonder de hulp van deze meiden was het mij zeker niet gelukt om deze fantastische dag neer te zetten”.

Kijk voor meer informatie op www.blackbirddancecentre.nl, de dansschool voor de enthousiaste amateur en de ontwikkeling van talent.

Afbeelding
Afbeelding
advertentie
advertentie