Van 17 december wordt de Stadsschouwburg Haarlem omgetoverd tot het ‘Paleis der Wonderen’ met de Ashton Brothers.
Van 17 december wordt de Stadsschouwburg Haarlem omgetoverd tot het ‘Paleis der Wonderen’ met de Ashton Brothers. Kim Krijnen

Ashton Brothers zoeken Haarlems theatertalent voor kerstproductie

Podiumkunsten

HAARLEM De Ashton Brothers zijn op zoek naar vrijwilligers met theatertalent uit Haarlem en omstreken. Van 17 december wordt de Stadsschouwburg Haarlem omgetoverd tot het ‘Paleis der Wonderen’. Niet alleen in de theaterzaal, maar ook in de foyers, bij de entree en op het voorplein zal een wonderlijke wereld gecreëerd worden. Aanmelden kan tot zondag 14 november.

Om dit ‘Paleis der Wonderen’ te realiseren, zijn de Ashton Brothers op zoek naar creatieve, volwassen vrijwilligers met de meest uiteenlopende talenten. Hierbij kan gedacht worden aan: koren, close harmony groepjes, rondlopende muzikanten, goochelaars, dansers, clowns, acrobaten, pantomimespelers, straatdichters, handlezers, poppenspelers en sneltekenaars. Maar ook het rondleiden van mensen met een mooi verhaal of iets tentoonstellen dat bijdraagt aan een wonderbaarlijk kerstgevoel, zoals een kerstdorp of een diorama is ook mogelijk. Aanmelden is mogelijk tot uiterlijk zondag 14 november via www.theater-haarlem.nl/oproep.

Na de kerstsuccessen van ‘Hemels Haarlem’ en ‘Scrooge’ gaat de Stadsschouwburg Haarlem een exclusieve samenwerking aan met de Ashton Brothers voor Paleis der Wonderen. In deze muzikale familievoorstelling voor 8 tot 108 jaar stappen zij samen met het publiek in een wondere wereld waar een rondreizend circus schoonheid, verbeelding en troost brengt in de grauwe en uitzichtloze wereld van de Haarlemse textielindustrie. Na het grote succes van hun eigen circusfestival Ashtonia, waar de Ashton Brothers van 2017 tot 2019 ruim 50.000 bezoekers mochten verwelkomen, zullen zij nu Haarlem verrassen met hun unieke mix van theater en muziek, circus en variété. Als speciale gasten hebben de Brothers hun Sisters opgetrommeld; Tina de Bruin, Eva van der Gucht en Anne-Marie Jung.

‘Paleis der Wonderen’ is vanaf 17 december exclusief te zien in Stadsschouwburg Haarlem. Voor meer informatie: www.paleisderwonderen.nl. Meedoen? Klik hier voor het aanmeldformulier: www.theater-haarlem.nl/oproep.

advertentie
advertentie