Afbeelding
Eigen Foto

Karakter Toneelgroep voert ‘De Verliezers’ op in theater De Luifel

Podiumkunsten

HAARLEM/HEEMSTEDE Karakter Toneelgroep voert zaterdag 26 en zondag 27 maart het stuk ‘De Verliezers’ op in theater De Luifel (Herenweg 96). Het is een komedie met een knipoog naar de hedendaagse maatschappij waarin geld niet altijd gelukkig maakt.

In de Diamantstraat wint de hele straat een prijs in de Postcodeloterij, behalve de familie Van Gorp. Tres van Gorp heeft de loten van de Postcodeloterij opgezegd en loten gekocht van de speeltuinvereniging. Het is groot feest in de straat, behalve dus bij de verliezers. Maar zijn zij wel de verliezers? Hoe kan je als je niets wint iets verloren hebben?

De vele gewonnen miljoenen veranderen alles in de straat. Door de reality televisiesoap ‘De Verliezers’, die in huize Van Gorp wordt opgenomen, wordt duidelijk hoe geld en media invloed hebben op alles. Dit zorgt voor de nodige komische situaties. 

Beide dagen begint er een voorstelling om 14.15 uur. Daarnaast is er zaterdag 26 maart ook nog een voorstelling vanaf 20.15 uur. Kaarten kunnen voor 15 euro gereserveerd worden via 06-57480780. Resterende kaarten worden voor 16 euro aan de deur verkocht. Kijk voor meer informatie op karakter-toneelgroep.nl/

advertentie
advertentie