Afbeelding
Rudie

Meer dan 260 optredens tijdens ‘Cultuursafari’ Gluren bij de Buren

Podiumkunsten

HAARLEM Van Schalkwijk tot Noord: in heel Haarlem kan zondag 3 juli van 13.00 tot 18.00 uur genoten worden van podiumkunst in de tuinen en huiskamers van bewoners tijdens een nieuwe editie van Gluren bij de Buren. Door heel Haarlem zijn meer dan 260 optredens gratis te bekijken. 

Het programma van Gluren bij de Buren Haarlem zit ook dit jaar weer bomvol verrassingen, uit te pluizen op www.glurenbijdeburen.nl. Het is tijd om weer eens op avontuur te gaan naar cultuur. Jazz-trio’s, musicalsterren (in de dop), punkbands, balletdansers, grappenmakers, kleinkunstenaars en andere podiumbeesten vertonen hun kunsten in een intieme setting. 

Op vrijwel elke deelnemende locatie treedt een act drie keer op tussen 13.00 uur en 18.00 uur. In totaal zijn er 263 optredens op 91 locaties. Hoofdpartner van Gluren bij de Buren is dit jaar SPAR. John van der Ent, algemeen directeur: “Onze kracht ligt in de lokale aanpak. Net zoals Gluren bij de Buren dat doet. Daarom vinden wij het fijn bij te dragen aan de ontmoeting en verbinding tussen bewoners binnen verschillende wijken en gemeenten die meedoen.”

Op de website is het volledige en meest actuele programma te vinden, met landelijk in totaal maar liefst 1500 deelnemende locaties om een weg door te banen! Ook kan er een eigen route uitgestippeld worden om te printen of om te delen met goede buren en verre vrienden en samen te gaan gluren. De entree is voor alle optredens in principe gratis, maar een vrijwillige bijdrage wordt op prijs gesteld. 

Kijk voor meer informatie op www.glurenbijdeburen.nl

Afbeelding
Afbeelding
advertentie