Duo Snietsel
Duo Snietsel Eigen Foto

Gluren bij de Buren bij VWC-BUUV met gitaar duo Snietsel

Podiumkunsten

HAARLEM Zondag 3 juli worden er in Haarlem meer dan 260 optredens gegeven op 91 locaties tijdens Gluren bij de Buren. Tijdens dit landelijke huiskamerfestival zetten ongeveer 1500 huiskamers, buurtgebouwtjes en andere locaties hun deuren een middag open voor lokale artiesten.

Ook het Vrijwilligerscentrum & omgeving en BUUV Haarlem (VWC-BUUV) hebben onder de buitenluifel twee Haarlemse helden te gast: Snietsel speelt ‘Tour de Broer’, waarin twee broers met twee gitaren in een oude Nissan Micra op reis gaan naar de Côte d’Azur. Wat maakten ze mee en welke liedjes horen daarbij? Snietsel bestaat uit Sytse (gitaar, zang én sociaal makelaar bij VWC-BUUV) en Niels (gitaar en zang).

Sociaal makelaar bij VWC-BUUV Janneke Plantenburg: “We zijn blij dat we dit evenement dit jaar weer kunnen organiseren en dat mensen elkaar gezellig kunnen ontmoeten, dat is tenslotte waar het om draait bij VWC-BUUV, voor elkaar en met elkaar. We zien onze deelname aan Gluren bij de Buren als een soort cadeautje aan de buurt en aan iedereen die deze gezelligheid gemist heeft.”

Snietsel neemt het publiek zondag vanaf 13.45, 15.15 en 16.45 uur mee op hun muzikale reis door Frankrijk. De medewerkers en vrijwilligers van VWC-BUUV ontvangen de glurende en luisterende bezoekers graag onder de als huiskamer ingerichte, overkapping aan de Raaks 36 in Haarlem. Er staan drankjes en hapjes van het Haarlems Appeltaartimperium en Bak&Fiets voor de bezoekers klaar.

advertentie
advertentie