College: ‘Alternatieve locatie Domus Plus maakt zaken nodeloos ingewikkeld’

15 apr, 16:59 Politiek
Joop Touw
Afbeelding

HAARLEM Het afwijken van de beoogde locatie voor een Domus Plus en zes Skaeve Huse zou de realisatie van opvang voor uitbehandelde verslaafden volgens het college nodeloos ingewikkeld maken. Daarom hebben realisatie van een Domus Plus op de Nieuweweg 2 en de Skaeve Huse aan de Vergierdeweg nog steeds de voorkeur van het college. 

Dat bleek woensdagavond tijdens het vervolg van de speciale gecombineerde commissievergadering van de commissies ontwikkeling en samenleving van de Haarlemse gemeenteraad. Gebruik van de alternatieve locatie op de Robbert Nurksweg zou bijvoorbeeld problemen kunnen opleveren voor de woningbouw in Oostpoort. Als de Boerhavelaan als alternatieve locatie wordt gekozen zou het de realisatie van de o..

Mis niks, lees alles van Haarlem


Blijf op de hoogte van alles wat er speelt in de gemeente Haarlem en omliggende plaatsen met Haarlems Weekblad. Onze redactie plaatst elke dag nieuwe artikelen en exclusieve verhalen online. Als abonnee van Haarlems Weekblad lees je die allemaal. Schrijf je in, dan lees jij ook alles over Haarlem.

PREMIUM
Afbeelding
Maatschappelijk 4 aug, 11:30 ‘Prijzengeld’ Schalkwijk aan Zet blijkt goed besteed, project wordt verder geëvalueerd
PREMIUM
Afbeelding
Overig 3 aug, 09:00 De Groene Stroomboot hoopt weer op oude passagiersniveau te komen
PREMIUM
Afbeelding
Overig 2 aug, 10:56 De Stookkamer (1): Een betere wereld begint in je eigen buurt
PREMIUM
Afbeelding
Overig 2 aug, 06:56 Vergrijzing door groei; wel regionale verschillen
PREMIUM
Afbeelding
Mensen 1 aug, 16:03 Margriet Blanken: ‘De apps op mijn telefoon staan gesorteerd op kleur’
PREMIUM
Afbeelding
Maatschappelijk 29 jul, 16:52 Bibliotheek Haarlem Centrum nóg gebruiksvriendelijker, ‘Fictie staat gewoon weer op alfabet’