Circuit Zandvoort
Circuit Zandvoort Archief

Digitale informatieavond voor inwoners over de Formule 1 in Zandvoort

Politiek

ZANDVOORT Organisator Dutch Grand Prix (DGP) en de gemeente organiseerden afgelopen jaar een aantal informatieavonden om bewoners en ondernemer op de hoogte te brengen van alle plannen rondom de Formule 1 in Zandvoort. De races werden helaas verplaatst naar 5 september 2021 en daarmee is er weinig veranderd ten opzichte van vorig jaar. Toch wil de organisator opnieuw een aantal bewonersavonden houden, zij het digitaal dit keer.

De eerste informatieavond is komende maandag 10 mei tussen 19.30 uur en 21.00 uur. Wie daarbij wil zijn, moet zich wel aanmelden maar dat is simpel en gratis. Zij krijgen dan vlak voor de avond een link waarmee ze kunnen inloggen en van tevoren of tijdens de meeting vragen kunnen stellen. 

In de bijeenkomst van maandag zal worden stilgestaan bij de coronasituatie in Nederland en wat dat voor het Zandvoortse evenement betekent. Ook wordt er een tip van de sluier gelicht over de side events. Stichting Zandvoort Beyond gaat bewoners meenemen in de plannen van ondernemers en anderen rondom de side events. Naast activiteiten op het circuit gaan er uiteraard ook veel activiteiten in het dorp, op het strand en in de regio plaatsvinden. Dit om ervoor te zorgen dat er zoveel mogelijk geprofiteerd kan worden van alle bezoekers die Zandvoort en omgeving aan doen.

Aanmelden voor de informatieavond van komende maandag kan via deze link.

De bewonersbijeenkomst van vorig jaar.
advertentie
advertentie