Afbeelding
Eigen Foto

Colette Reijnierse en Nico Kessens roepen op om te stemmen: ‘De stad dat zijn wij met z’n allen’

Politiek

HAARLEM Hoe gaat de politieke wind in Haarlem de komende jaren waaien? Het zal blijken na de gemeenteraadsverkiezingen die 16 maart gehouden worden. De gemeente Haarlem roept al haar inwoners op om deze dag hun stem te laten horen. “Dat is belangrijk, want de stad zijn wij met z’n allen”, zo vinden Haarlemmers Colette Reijnierse en Nico Kessens. 

Samen met medebewoners in een flatgebouw in Schalkwijk/Engelandlaan hebben Colette Reijnierseen Nico Kessens de groenstrook voor hun gebouw geadopteerd van de gemeente. Colette: “Voorcorona was dat vooral een hondenpoepstrook, maar nu genieten ze samen met buurtgenoten van deze ware ‘eigen’ tuin. Als er nu een hondje in loopt, sprint er een buurtgenoot naar buiten, hey, niet in onze tuin! Haha, alsof het een tuin is van Paleis Het Loo! Dat zegt wel iets over de betrokkenheid”.

Ze vervolgt: “Nico die na een lange dag in het groen werken thuiskomt met zijn auto, schuift graag aan om met koffie in de hand ons tips te geven als we weer eens een tuinmiddagje hebben. Maar de tuin is ook een middel om contact te hebben met elkaar. Zo weten we wat er speelt en kunnen daardoor naar elkaar omzien. We willen graag eenzaamheid tegengaan en de zieken omringen. En we hebben natuurlijk ook veel plezier”.

Colette wil alle Haarlemmers oproepen om 16 maart vooral te gaan stemmen: “Ik vind het gemeenschappelijk gevoel belangrijk. Ik geloof in mensen die ons willen vertegenwoordigen omdat zij het ook belangrijk vinden. Zij willen dat het beter wordt waar het beter kan. Daarom gaan Nico en ik stemmen. Dan weet de gemeenteraad wat er speelt! Als je je stem niet laat horen, zal er ook nooit iets veranderen”. 

advertentie
advertentie