Afbeelding
Eigen Foto

PvdD-leider Esther Ouwehand geeft lezing in Haarlem

Politiek

HAARLEM PvdD-partijleider Esther Ouwehand geeft zaterdag 12 maart een lezing over de doorslaggevende stem: Hoe een kleine groep burgers het grote verschil kan maken. De lezing vindt plaats in het Kweekcafé aan de Kleverlaan 9 met na afloop een vraaggesprek met Esther Ouwehand en de Haarlemse lijsttrekker van de Partij voor de Dieren Jacqueline van den Broek over de kansen voor Haarlem.

Esther Ouwehand neemt het publiek mee in hoe relatief kleine groepen burgers kunnen zorgen voor verandering. Ouwehand laat zien dat geweldloos verzet tegen een onwillige overheid veel meer kans van slagen heeft dan enige andere vorm van revolutie. De Partij voor de Dieren is er een voorbeeld van. Begonnen in 2002 als initiatief van slechts vier mensen, is de partij inmiddels uitgegroeid tot een beweging met 24.000 leden en 81 volksvertegenwoordigers.

Na afloop praten Ouwehand en de PvdD lijsttrekker Van den Broek voor de gemeente Haarlem samen met het publiek na over wat de doorslaggevende stem kan betekenen in een stad als Haarlem.. Wat kan de politiek doen en wat kan men zelf doen in Haarlem?

De bijeenkomst gaat om 19.30 uur van start, vanaf 19.00 uur zijn geïnteresseerden welkom. Aanmelden voor de bijeenkomst kan via www.haarlem.partijvoordedieren.nl

advertentie