Financiële meevallers in jaarrekening 2021 van gemeente Haarlem

27 jun, 11:05 Politiek
Archief
Afbeelding

HAARLEM De gemeente Haarlem blijkt in de jaarrekening van 2021 een financiële meevaller van 32 miljoen euro te hebben gehad. De gemeenteraad vergaderde donderdag over het jaarverslag en bijbehorende jaarrekening. De reacties vanuit de fracties waren overwegend positief, maar verschillende partijen bleken toch ook enige kritiek te hebben op de behaalde resultaten.

De accountant van de gemeente lichtte de rekening voorafgaand aan het raadsdebat toe. Volgens hem is het momenteel landelijk vaker zo dat gemeenten in het jaarverslag op een financiële meevaller stuiten, omdat bepaalde bijdragen vanuit het Rijk pas laat in het jaar bekend worden. De accountant had toch ook enige kritiekpunten. Zo blijkt het vanuit de gemeente nog niet altijd goed te gaan met de..

Mis niks, lees alles van Haarlem


Blijf op de hoogte van alles wat er speelt in de gemeente Haarlem en omliggende plaatsen met Haarlems Weekblad. Onze redactie plaatst elke dag nieuwe artikelen en exclusieve verhalen online. Als abonnee van Haarlems Weekblad lees je die allemaal. Schrijf je in, dan lees jij ook alles over Haarlem.

PREMIUM
Afbeelding
Maatschappelijk 4 aug, 11:30 ‘Prijzengeld’ Schalkwijk aan Zet blijkt goed besteed, project wordt verder geëvalueerd
PREMIUM
Afbeelding
Overig 3 aug, 09:00 De Groene Stroomboot hoopt weer op oude passagiersniveau te komen
PREMIUM
Afbeelding
Overig 2 aug, 10:56 De Stookkamer (1): Een betere wereld begint in je eigen buurt
PREMIUM
Afbeelding
Overig 2 aug, 06:56 Vergrijzing door groei; wel regionale verschillen
PREMIUM
Afbeelding
Mensen 1 aug, 16:03 Margriet Blanken: ‘De apps op mijn telefoon staan gesorteerd op kleur’
PREMIUM
Afbeelding
Maatschappelijk 29 jul, 16:52 Bibliotheek Haarlem Centrum nóg gebruiksvriendelijker, ‘Fictie staat gewoon weer op alfabet’