Nieuw college kan aan de slag met coalitieprogramma

4 jul, 07:08 Politiek
Jur Engelchor
Afbeelding

HAARLEM Het nieuwe college kan eindelijk beginnen met het uitvoeren van de plannen uit het coalitieprogramma ‘Actie! Aan de slag voor een sociale, leefbare en groene stad’. Donderdagavond werden tijdens een speciale raadsvergadering de nieuwe wethouders voorgedragen en debatteerde de gemeenteraad over het coalitieprogramma.

Maarten Wiedemeijer stelt dat het coalitieakkoord een hoopvol begin biedt in onzekere tijden, waarin de politiek met steeds meer crisissituaties te maken heeft. De woningbouw wordt versneld, en er wordt 10 miljoen euro extra geïnvesteerd om sociale woonvoorzieningen te realiseren in wijken waar nu nog weinig sociale huur is. Er komt ondersteuning voor Haarlemmers met energiearmoede, en er moete..

Mis niks, lees alles van Haarlem


Blijf op de hoogte van alles wat er speelt in de gemeente Haarlem en omliggende plaatsen met Haarlems Weekblad. Onze redactie plaatst elke dag nieuwe artikelen en exclusieve verhalen online. Als abonnee van Haarlems Weekblad lees je die allemaal. Schrijf je in, dan lees jij ook alles over Haarlem.

PREMIUM
Afbeelding
Politiek 28 sep, 11:18 Bewoners Meerwijk blijven zich verzetten tegen éénzijdig parkeerbeleid in de toekomst
PREMIUM
Afbeelding
Overig 27 sep, 05:53 Overlast door verwarde personen groeit al jaren achtereen
PREMIUM
Afbeelding
Overig 26 sep, 11:30 Haarlemse Montessori School viert 100-jarig bestaan met parade, ‘Kijk mama, het is net als in de film’
PREMIUM
Afbeelding
Mensen 25 sep, 11:00 Ewoud Ruesink: ‘Ik kook heel erg graag, vooral voor andere mensen’
PREMIUM
Afbeelding
Religie 24 sep, 11:15 Naam ‘Ontmoetingskerk’ is predikant Anette Sprotte op het lijf geschreven
PREMIUM
Afbeelding
Politiek 23 sep, 10:41 Omgaan met omgevingsplannen verdeelt raad: meer controle of sneller afhandelen?