Afbeelding
Joop Touw/BDU

Terugkijken: Politiek café over terrassenbeleid en reclameverboden

Politiek

HAARLEM De Pletterij (Lange Herenvest 122) is, in samenwerking met Haarlems Weekblad en NH Nieuws, een gestart met een nieuwe serie: het Politiek Café. Daags na de raadsvergadering wordt in De Pletterij teruggeblikt op hetgeen de afgelopen weken in politiek Haarlem is gebeurd. Vrijdag 23 september wordt tussen 17.00 en 18.00 uur de eerste aflevering van het Politiek Café gehouden. 

Te gast zijn Moussa Aynan (Jouw Haarlem) over het terrassenbeleid en Ziggy Klazes (Groen Links) en Nienke Klazinga (VVD) over de (on)wenselijkheid van reclameverboden. Suzan Nicolai van Stem in de Stad doet een column over het tekort aan opvang voor (on)gedocumenteerden. 

De presentatoren Joost Verhagen (Haarlems Weekblad), Geja Sikma (NH Nieuws) en Jan Hoekema (Pletterij) blikken terug op de afgelopen weken. Daarna worden de hoofdrolspelers van de afgelopen periode geïnterviewd waarna met muziek wordt afgesloten. 

Het programma is voor publiek toegankelijk en is ook te volgen via de livestream. De livestream is gratis volgen via de homepage van de Pletterij, het Youtube-kanaal en op de websites van het Haarlems Weekblad. Na afloop zijn ze als podcast terug te zien op het YouTube-kanaal van de Pletterij.

advertentie
advertentie

Meest gelezen

advertentie
advertentie
Logo
advertentie