Afbeelding
Eigen Foto

Opening nieuwe midgetgolfbaan in Reinaldapark

Recreatie

HAARLEM Bij het Pannenkoekenparadijs in het Reinaldapark wordt woensdag 29 juli om 16.00 uur een nieuwe midgetgolfbaan voor kinderen en volwassenen. Volgens de uitbater van het restaurant, Frans Stuy, is het een unieke baan. "Uniek omdat het een hele grote baan is, een speciaal thema heeft en omdat het op een unieke locatie ligt. Niet eerder heeft een gewone midgetgolf baan zo’n bijzondere uitstraling mogen hebben als deze".

Het Reinaldapark, met het verleden jaar heropende Pannenkoekenparadijs heeft het laatste jaar al voor heel wat leven in de Haarlemse brouwerij gezorgd. Er waren diverse evenementen, zoals optredens van Tino Martin, Frank van Etten en The Drifters, maar ook evenementen als de grootste spirituele en wellnessbeurs en de Kerstschaatsbaan waren hier al gehuisvest.

De zeer ruim opgezette nieuwe midgetgolfbaan heeft achttien holes, geheel uitgewerkt in een aantrekkelijk junglethema. Apen, giraffes, pauwen en een hele grote chimpansee luisteren het geheel op. De prijzen per ronde zullen voor kinderen 3,50 euro zijn en volwassenen betalen 5 euro entree voor de baan.

De officiële opening wordt woensdag 29 juli om 16.00 uur gedaan door medium Thomas Woolthuis, die ook de eerste hole heeft gesponsord. Hij wordt bij de opening bijgestaan door clown Milko Steijvers, de voormalig directeur van Circus Renz. DE opening vindt plaats aan de achterzijde van het Pannenkoekenparadijs. Voor kinderen is er limonade, voor de volwassenen een hapje en drankje. Na de opening kan iedereen gebruik maken van de gloednieuwe baan. Kijk voor meer informatie op pannenkoekenparadijshaarlem.nl.

advertentie