Afbeelding
Eigen Foto

Doe stressvrij de kerstboodschappen bij AH Bouwens

Winkels

SPAARNDAM Stressvrij de kerstboodschappen doen, dat kan bij AH Bouwens. Waarom de drukte ingaan, als je relaxed bij AH Spaarndam terecht kunt? Deze supermarkt is voor velen dé ontdekking in de drukke randstad. Groot, ruim en voor de deur gratis parkeren, dorpse gezelligheid, stadse allure en een werelds assortiment. AH Bouwens heeft ook een vestiging op het Marsmanplein en ook hier is het plezierig boodschappen doen.

Ondernemer Han Bouwens maakt het zijn klanten zo aantrekkelijk mogelijk met leuke aanbiedingen van lokale producten die Bij de Buuf te vinden zijn. Holland paling, Spaarnwouder paardenworst, Dijkman kaas, Amsterdamse ossen- en leverworst voor bij de borrel en een DijkSlijk koffieleurtje voor bij de koffie. Doe inspiratie op voor het kerstdiner bij de kraampjes met deze lokale delicatessen.

AH Marsmanplein is goed bereikbaar en er is een gratis parkeergarage. De winkel is compleet vernieuwd met zelfscan en scan&go én net die extra glimlach of helpende hand van de klantvriendelijke medewerk(st)ers, maakt dat het winkelend publiek zich hier inderdaad nét even meer op z’n gemak voelt dan ergens anders.

De oliebollenkraam in beide supermarkten maakt dat de klanten na het doen van de boodschappen gelijk verse oliebollen en appelflappen van De Haarlemse Bakker mee kunnen nemen. Kortom, veel unieke aanvullende (lokale) extra’s, want gemak dient de mens en daar werkt AH Bouwens graag aan mee.

advertentie