Rings of Pleasure en Acupunctuur Haarlem blij met versoepeling maatregelen, ‘de pijn ligt nu achter ons’

26 feb, 16:13 Winkels
Joost Verhagen
Afbeelding

HAARLEM Haarlemse ondernemers die een contactberoep uitoefenen gaan drukke tijden tegemoet. Vanaf woensdag 3 maart mogen onder andere kappers, masseurs en rijscholen weer klanten ontvangen. Ook bij piercingshop Rings of Pleasure en Acupunctuur Haarlem staat de telefoon roodgloeiend en zit de agenda voor woensdag helemaal vol. De ondernemers zijn blij dat ze weer open kunnen. “De pijn ligt nu achter ons”, vat acupuncturist en therapeut Willem Pinksterboer zijn gevoelens over de heropening samen.

Ook eigenaar van piercingstudio Rings of Pleasure Rob van Rijn staat te popelen om weer aan de slag te kunnen. “Als je me een beetje kent, dan weet je dat ik echt niet stil kan zitten’’, vertelt hij. Van Rijn benutte de eerste lockdown om zijn zaak opnieuw in te richten. Toen hij zijn deuren opnieuw moest sluiten, besloot hij om zijn buurman in de Schagelstraat te gaan helpen met het bezorgen v..

Mis niks, lees alles van Haarlem


Blijf op de hoogte van alles wat er speelt in de gemeente Haarlem en omliggende plaatsen met Haarlems Weekblad. Onze redactie plaatst elke dag nieuwe artikelen en exclusieve verhalen online. Als abonnee van Haarlems Weekblad lees je die allemaal. Schrijf je in, dan lees jij ook alles over Haarlem.

PREMIUM
Afbeelding
Maatschappelijk 4 aug, 11:30 ‘Prijzengeld’ Schalkwijk aan Zet blijkt goed besteed, project wordt verder geëvalueerd
PREMIUM
Afbeelding
Overig 3 aug, 09:00 De Groene Stroomboot hoopt weer op oude passagiersniveau te komen
PREMIUM
Afbeelding
Overig 2 aug, 10:56 De Stookkamer (1): Een betere wereld begint in je eigen buurt
PREMIUM
Afbeelding
Overig 2 aug, 06:56 Vergrijzing door groei; wel regionale verschillen
PREMIUM
Afbeelding
Mensen 1 aug, 16:03 Margriet Blanken: ‘De apps op mijn telefoon staan gesorteerd op kleur’
PREMIUM
Afbeelding
Maatschappelijk 29 jul, 16:52 Bibliotheek Haarlem Centrum nóg gebruiksvriendelijker, ‘Fictie staat gewoon weer op alfabet’