Afbeelding
Eigen Foto

Haarlemse kringloopwinkel Zolder023 wordt winkelketen

Winkels

HAARLEM De Haarlemse kringloopwinkel Zolder023 die haar deuren opende in februari 2020 blijft ondanks de mondiale pandemie sterk groeien. Deze week wordt de tweede vestiging in IJmuiden geopend en het plan is om dit jaar maar liefst negen nieuwe vestigingen op te zetten in Nederland.

Kringloopwinkel Zolder023 is volgens store manager Jan van Buren zo succesvol omdat ze dingen anders doen. “In onze winkels staat geen rommel, alleen goede artikelen die nog een tweede leven hebben. Ook is de winkelervaring te vergelijken met die van een gerenommeerde niet-tweedehands winkelformule door de lichte en overzichtelijke inrichting. De winkelpresentatie is onderscheidend net zoals het innamebeleid.’’ Van Buren benadrukt dat alleen bruikbare spullen die een tweede leven verdienen, worden ingenomen. ‘’Door deze selectie zijn we in staat een succesvolle kringloopwinkel te runnen in een tijd waarin ondernemers het heel zwaar hebben’’.

De tweede vestiging aan de Groeneweg 69 in IJmuiden is deze week feestelijk geopend. IJmuiden heeft een prachtige winkel erbij gekregen met een breed scala aan goede tweedehands artikelen. Maar het blijft niet bij deze twee winkels. Dit jaar wil Zolder023 nog negen kringloopwinkels openen in de regio Noord-Holland en Zuid-Holland.

Naast de groei van de winkelketen helpt Zolder023 ook haar klanten bij het verhuizen en ontruimingen. Wanneer er een familielid overlijdt en er na de erfenis een restant overblijft, komt ‘Zolder ontruimingen’ deze spullen ophalen. Dit geldt natuurlijk ook voor bedrijven die gaan verhuizen en er kantoorspullen achterblijven. Hiervoor kan Zolder ontruimingen ook worden ingeschakeld.

Afbeelding
Afbeelding
advertentie