Afbeelding
JOB STRIBOS

Suitable wint de Shopping Awards publieksprijs Herenmode

Winkels

HAARLEM Herenmodezaak Suitable, in Haarlem gevestigd aan de Barteljorisstraat, is ontzettend trots. De winkel heeft bij de Shopping Awards de publieksprijs in de categorie ‘Herenmode’ in de wacht gesleept. De herenmode webshop heeft een jaar achter de rug met diepte- en hoogtepunten. Door de pandemie werden de winkels voor een deel van het jaar gesloten, twee winkels zijn permanent gesloten maar onlangs is er ook een nieuwe winkel in Alkmaar geopend. 

Sinds de uitbraak van het coronavirus heeft er bij Suitable een enorme versnelling naar het online kanaal plaatsgevonden. De Suitable winkel in Haarlem aan de Barteljorisstraat 9 is volgens het bedrijf een aanvulling op de digitale wereld. “De winkel biedt een goede uitvalsbasis in het verzorgingsgebied waar de klant door het team persoonlijk wordt geholpen. Wat deze winkel zo uniek maakt is de transformatie die het team heeft gemaakt om mee te werken aan de internationalisering. Zo is Suitable 400 procent gegroeid in de UK na de Brexit”, aldus een woordvoerder. 

Suitable heeft in 2020 ruim 4 miljoen bezoekers mogen verwelkomen en bijna 400.000 kledingitems aan de “man” gebracht. Het bedrijf uit het Noord-Brabantse Rosmalen heeft de ambitie dat binnen 5 jaar iedere Europese man een kledingstuk van Suitable in zijn kast heeft liggen. Suitable onderscheidt zich door een eigen productontwikkeling met een volledig geïntegreerde omni-channel integratie van klantenservice, marketing, development en logistiek in eigen beheer.

De twee eigenaren Raoul van Dun en Pieter-Jan Schutte ;aten weten dat het een kroon op hun werk is om de Shopping Awards te mogen winnen, officieel de beste webwinkel in de categorie herenmode te mogen zijn. ‘’Het is kei hard werken geweest in een pittig jaar met veel veranderingen. We zijn zo ontzettend blij dat dit is gelukt met grote dank aan een team van fantastische collega’s, onze klanten en partners.’’

Afbeelding
Afbeelding
advertentie
advertentie