Afbeelding
Eigen Foto

Dauwtrappen voor korting bij kringloopwinkel Zolder023

Winkels

HAARLEM Kringloopwinkel Zolder023 geeft vroege vogels donderdag 13 mei extra korting op Hemelvaartsdag. Op deze dag is het voor veel mensen de gewoonte om te ‘dauwtrappen’, oftewel vroeg uit de veren uit om volgens de Germaanse traditie de natuur te eren. Zolder023 opent haar deuren daarom extra vroeg deze Hemelvaart. Hoe vroeger je komt, hoe hoger de korting.

‘’We vieren niet alleen de heropleving van de natuur maar ook van de retail en dat is hard nodig. Na een jaar van onduidelijkheid en het gemis van onze klanten, lijkt het erop dat we weer back on track zijn. Het is fantastisch dat wij de deuren weer open kunnen gooien. Dit willen we graag vieren. We hopen dus op veel dauwtrappers deze Hemelvaart.’’ vertelt Jan van Buren, storemanager bij Zolder023.

Wie voor dag en dauw opstaat, krijgt donderdag 13 mei flinke kortingen. Wie tussen 7.00 en 8.00 uur naar de winkel komt zelfs 40 procent. Wie tussen 8.00 en 9.00 uur iets koopt, krijgt 30 procent korting en wie tussen 9.00 en 10.00 uur iets aanschaft, betaalt 20 procent minder.

Dauwtrappen kan in de filialen Haarlem (Eysinkweg 71) en IJmuiden (Groeneweg 69). De korting geldt op alle producten.

advertentie