Afbeelding
Eigen Foto

Nieuwe Albert Heijn in Schalkwijk geopend: ‘Je merkt dat we 700m2 groter zijn dan de vorige winkel’

Winkels

HAARLEM De nieuwe Albert Heijn in Schalkwijk aan de Casablancastraat is woensdag feestelijk geopend. Met muziek in de straat en omringd door vrolijke steltlopers knipte AH medewerkster Conny Agema, al 36 jaar in dienst van Albert Heijn, samen met supermarktmanager Marieke Sanou het lintje door. De supermarkt heeft het nieuwste concept van Albert Heijn. “We zijn echt trots op deze prachtige grote nieuwe winkel in Schalkwijk,” zegt supermarktmanager Marieke Sanou. “De winkel is ruim van opzet, heeft meer vers en een groot zelfscanplein met maar liefst twaalf zelfscankassa’s.”

“Klanten reageren ontzettend positief, ze weten niet wat ze zien als ze binnenkomen”, zo zegt Sanou. ”Je merkt dat we 700m2 groter zijn dan de vorige winkel, het is ruim en overzichtelijk.” Klanten komen binnen op het versplein waar alle verse producten te vinden zijn. Op het zelfscanplein staan twaalf zelfscankassa’s, dus afrekenen gaat nog sneller. “Het is een nieuwe winkel, maar onze service en klantvriendelijkheid zijn natuurlijk als vanouds,” voegt ze lachend toe.

Albert Heijn Schalkwijk heeft naast drie gewone kassa’s twaalf zelfscankassa’s en handscanners waarmee klanten de producten zelf in de winkel kunnen scannen. Met de elektronische schapkaartjes die in de hele winkel zijn aangebracht kan sneller worden ingespeeld op veranderingen in het assortiment.

De vernieuwde Albert Heijn in Schalkwijk is ook duurzamer geworden, met overal ledverlichting en de nieuwste koelinstallaties waarmee warmte terug wordt gewonnen. “We gebruiken geen gas meer. De restwarmte van de koelingen wordt gebruikt om de winkel te verwarmen en dat levert een forse energiebesparing op,” legt Sanou uit.

Ook de nieuwe parkeergarage is vandaag open gegaan. De tarieven zijn hetzelfde als voorheen en op zondag is parkeren in de garage gratis. Albert Heijn Schalkwijk is van maandag tot en met zaterdag open van 7.00 tot 22.00 uur en op zondag van 8.00 tot 20.00 uur.

Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
advertentie
advertentie