Afbeelding
Eigen Foto

Bakkerij Van Maanen opent eerste winkel in Haarlem

Winkels

HAARLEM Johan van Maanen opende donderdag 12 mei het eerste filiaal van bakkerij Van Maanen in Haarlem. De winkel is te vinden aan de Casablancastraat 14 in winkelcentrum Schalkwijk. De opening wordt gevierd met een openingsactie, die nog tot en met 15 mei geldig is. “Kom snbel naar de winkel om te kijken wat de actie inhoud”, zo laat een van de medewerkers weten

De smaak van vroeger met het karakter van nu. Bakker van Maanen maakt elke dag weer op traditionele wijze de heerlijkste broden, taart en banket. Ambachtelijke producten voor ruim 55 winkels in de regio, waaronder nu dus ook de nieuwe winkel in Schalkwijk.

Uitgangspunt voor alle producten zijn een uitstekende  kwaliteit, innovativiteit en een heerlijke smaak. Van Maanen houdt van het ambacht dat als een rode draad door het bestaan van de familie en het bedrijf loopt.

Goede voorbeelden hiervan zijn het Duinenbrood, de Olmenhorst Appeltaart en de reeks authentieke boulangeriebroden. Ook weten vele klanten de winkels en website te vinden voor een heerlijke verjaardagstaart.


Vandaag was de officiële opening van ons gloednieuwe filiaal in Schalkwijk Haarlem. Wij zijn ontzettend trots op iedereen die hieraan mee heeft geholpen. De opening vieren we natuurlijk met een mooie openingsaanbieding t/m zondag 15 mei. Kom je snel kijken

Afbeelding
advertentie