Milko Folkertsma en Giel van Leeuwen geven deskundig advies over de aanschaf van een perfect slaapsysteem.
Milko Folkertsma en Giel van Leeuwen geven deskundig advies over de aanschaf van een perfect slaapsysteem. Ellen Toledo

Gratis slaaptest bij Morgana: ervaar het gevoel van goed en gezond slapen

Zakelijk

HEEMSTEDE Een goede nachtrust is een belangrijke reden waarom mensen voor een nieuw bed kiezen. Voor een goede nachtrust zou voor iedereen een unieke slaapoplossing moeten zijn. Morgana Heemstede is als enige in de regio in staat dit slaapsysteem samen te stellen middels een Digitale Nachtrust Analyse, ontwikkeld door Ergosleep. 

Eind 2015 nam Milko Folkertsma Slaapkamer- en beddenspeciaalzaak Wassenaar Slapen van zijn vader over. Wassenaar Slapen, in 1903 in Haarlem begonnen en sinds december 2015 gevestigd in de Raadhuisstraat in Heemstede, ging in 2018 verder als Morgana Heemstede. In de sfeervolle showroom staan Folkertsma en zijn neef Giel van Leeuwen van dinsdag tot en met zondag klaar om deskundig advies te geven over de aanschaf van een perfect slaapsysteem. 

“Wij zeggen altijd, het driehoekje van hoofdkussen, matras en bodem moet goed zijn. Als basis doen we altijd de slaaptest. Tijdens acht minuten ga je ervaren hoe het is om in de juiste houding te liggen, vertelt Folkertsma. “We zijn eigenlijk op zoek naar de best persoonlijke slaapoplossing”, vult Van Leeuwen aan. 

Aan de hand van een Digitale Nachtrust Analyse kunnen mensen die op zoek zijn naar een nieuw bed, hun unieke SLAAP-DNA laten vaststellen in een unieke testcabine. Voordat de slaaptest van start gaat worden er een aantal gegevens ingevoerd over slaaphouding, (zij/rug), lengte, voorkeur bodemtype, allergisch voor huisstofmijt, extra bedfuncties et cetera. 

In de testcabine wordt liggend op een bed boven het hoofd een filmpje vertoond, waarin wordt uitgelegd wat je allemaal kan doen voor een goede nachtrust. Op basis van gewicht, lichaamsbouw en slaaphoudingen wordt het bed ingesteld en aangepast en is te zien hoe het bed zich op elke zone aan het lichaamsprofiel aanpast. “Onze slogan is ‘Goed en gezond slapen’. Iedereen ervan bewust maken wat goed en gezond slapen kan betekenen”, aldus Folkertsma. 

De hele maand oktober is er tijdens de slaaptestweken een actie met leuke (stapel)kortingen voor mensen die vanuit de slaaptest iets kopen. 

Ellen Toledo

Morgana Heemstede, 

Raadhuisstraat 15 - 17, Heemstede,

 tel 023 5470 464 

www.morgana.nl

Afbeelding
De testcabine
De ruime showroom van 750 m2
Afbeelding
Afbeelding
advertentie