Afbeelding
Eigen Foto
ADVERTORIAL

Van der Werf geeft advies op maat over gehoorapparaten

Zakelijk

HEEMSTEDE ‘Ik wil geen ‘zorgtoestel’, ik wil gewoon het beste gehoorapparaat voor mij’. Dit hoort Sebastiaan van der Werf, eigenaar van Van der Werf Horen, vaak terug in zijn audicien zaak. Als onafhankelijke audicien spreekt hij dagelijks mensen met verschillende typen gehoorproblemen. 

De ‘zorgtoestellen’ vergoed door zorgverzekeraars helpen slechts bij een deel van de mensen, legt Van der Werf uit. “Voor de meeste mensen met gehoorproblemen zijn deze ‘zorgtoestellen’ niet genoeg. Gelukkig zijn er toestellen met meer mogelijkheden: de ‘private markt’ hoortoestellen. Deze zijn nieuw en geavanceerd, waardoor het beter kan worden afgesteld op uw type hoorprobleem. Mensen met deze toestellen zijn doorgaans beter geholpen met hun hooroplossing”, ziet Van der Werf. 

Zelf eens het verschil ervaren tussen de twee typen hoortoestellen? Of meer weten over het vergoedingensysteem? Sebastiaan van der Werf neemt graag de tijd om het uit te leggen. Geïnteresseerden kunnen zonder afspraak binnen lopen bij de winkel aan de Raadhuisstraat 65A in Heemstede. Bekijk het assortiment op www.vanderwerfhoren.nl of neem contact op via 023-3034317          

advertentie
advertentie