Afbeelding
Eigen Foto

Geëlektrificeerd rijden met automobielbedrijf Tinholt

Zakelijk

VELSERBROEK Met zijn drie geëlektrificeerde aandrijflijnen en geavanceerde technologie is de nieuwe generatie Niro van Kia de ideale crossover voor iedereen die emissievriendelijk of emissievrij wil rijden. Deze auto is nu verkrijgbaar bij Automobielbedrijf Tinholt, de officiële dealer van Kia & Mitsubishi in Velserbroek. 

Net als de eerste generatie, is ook de volledig nieuwe Niro verkrijgbaar als hybride (HEV), plug-in hybride (PHEV) of volledig elektrische versie (EV) die elk een compromisloze rijervaring bieden. De nieuwe Niro HEV en PHEV zijn uitgerust met de uiterst efficiënte Smartstream1,6-liter GDI-benzinemotor van Kia, die een reeks innovatieve oplossingen bevat om het brandstofverbruik te minimaliseren.

Een andere stap die Kia heeft genomen om de efficiency te verhogen is de introductie van de tweede generatie zestraps automatische transmissie met dubbele koppeling (6DCT). Door de achteruitversnelling te verwijderen en uitsluitend elektrisch achteruit te rijden in plaats van op de benzinemotor, is de nieuwe transmissie 2,3 kilo lichter en wordt het verbruik verder verlaagd.

Naast de nieuwe automaat heeft de gloednieuwe Niro PHEV ook een grotere accu gekregen (11,1 kWh versus 8,9 kWh in het vorige model) waardoor een elektrisch rijbereik tot 65 kilometer mogelijk. De extra grote actieradius is ideaal voor het meeste dagelijkse woon-werkverkeer. De gloednieuwe Niro EV biedt een indrukwekkend volledig elektrisch rijbereik van 460 km. De Niro EV kan ook snel en gemakkelijk worden opgeladen.

De nieuwe Kia Niro HEV staat nu bij Kia Tinholt in de showroom. De Niro is als HEV leverbaar vanaf  31.995 euro en de PHEV is te bestellen vanaf 39.695 euro. De Niro EV is er vanaf 41.795 euro.

advertentie
advertentie