Afbeelding
Eigen Foto

Glasvezelcampagne voor supersnel internet in Spaarndam

Zakelijk

SPAARNDAM DELTA Netwerk start na de succesvolle campagne die gevoerd is in Santpoort-Noord en Zuid nu ook met een glasvezelcampagne in Velserbroek, een deel van Velsen-Zuid en Spaarndam-West (gemeente Haarlem). Als 20 procent van de inwoners ‘ja’ zegt tegen de aanleg van een glasvezelnetwerk en vóór 30 november een abonnement afsluit bij één van de telecomaanbieders, komt er glasvezel.

“Tegenwoordig is goed en snel internet een basisbehoefte. We doen inmiddels zoveel via internet: thuiswerken, leren, streamen, interactieve tv kijken, gamen, zorg op afstand, maar ook het op afstand bedienen van techniek in huis wordt steeds gebruikelijker.  Ik zie de behoefte aan internetcapaciteit elk jaar groeien. Daarom ben ik blij dat we starten met een glasvezelcampagne in Velserbroek, een deel van Velsen-Zuid en Spaarndam-West, zodat alle inwoners de mogelijkheid krijgen op een glasvezelaansluiting en daarmee toegang tot het netwerk van de toekomst”, aldus projectleider Sonja Jansma van DELTA Netwerk.

Om inwoners zo goed mogelijk te informeren over glasvezel, de kosten, voorwaarden en de aanleg van glasvezel, organiseert DELTA Netwerk informatieavonden. De inloop is vanaf 19.00 uur en vanaf 19.30 uur start de presentatie. Hierna is er alle gelegenheid om vragen te stellen. Deze informatieavonden vinden plaats op woensdag 5 oktober in Villa Westend aan de Westlaan 41 en op donderdag 6 oktober in de Oude kerk in Spaarndam aan het Kerkplein 1. 

Ook is er een online een informatieavond. Op dinsdag 11 oktober vanaf 19.30 uur kan iedereen deze eenvoudig volgen via een computer, tablet of telefoon. Meer informatie hierover of aanmelden voor deze informatieavond kan via deltanetwerk.nl.

advertentie
advertentie