Heringa & Wuthrich is op zoek naar nieuwe medewerkers.
Heringa & Wuthrich is op zoek naar nieuwe medewerkers. Naomi Heidinga
ZAKELIJK

Kom werken bij Heringa & Wuthrich

Zakelijk

HAARLEM Heb je ervaring in de elektrotechniek of werktuigbouwkunde? Wil je werken voor een gezellig familiebedrijf? Ben je op zoek naar afwisselend werk, bij klanten die je werk op waarde weten te schatten? Solliciteer dan bij Heringa & Wuthrich Installatietechnieken in Haarlem!

Heringa & Wuthrich is een familiebedrijf en bestaat inmiddels ruim 100 jaar. Het bedrijf maakt deel uit van een grotere groep, VpG Techniek. “De waarden van het familiebedrijf zijn echter overeind gebleven,” vertelt directeur Michael Mangold. Het bedrijf is gevestigd aan de Zijlweg in Haarlem. “We zitten hier op een prachtige plek, maar wellicht gaan we in de toekomst verhuizen.” Zeker is dat het bedrijf in de regio Haarlem blijft, want daar zitten de meeste klanten. “We werken grotendeels voor vaste klanten. De relaties met deze bedrijven gaan jaren terug. We zijn actief in de zorg, kantorenmarkt en in de industrie. Vooral de zorg is een belangrijke tak die naast veel mooi werk ook veel voldoening geeft. We werken bijvoorbeeld voor ZorgBalans, Stichting Sint Jacob en ViVa! Zorggroep. De monteurs die voor deze klanten werken, kennen de gebouwen vaak nog beter dan de klant zelf.” Een andere vaste klant is het Teylers Museum. Michael laat een factuur zien daterend uit 1910, voor een klus die Heringa & Wuthrich voor het museum uitvoerde. “We gaan voor kwaliteit en zetten altijd net dat stapje extra, zowel voor de klant als voor onze mensen. Dat wordt enorm gewaardeerd en geeft vertrouwen.”

AFWISSELEND WERK De waardering van de klanten is één van de redenen om voor Heringa & Wuthrich te willen werken. “We doen elektrotechniek en werktuigbouwkunde. Denk aan installaties, regeltechniek, klimaatbeheersing en gebouwautomatisering. Maar ook loodgieterswerkzaamheden en het aansluiten van sanitair. Onze monteurs zijn allround en voeren diverse werkzaamheden uit. De ene dag kunnen ze bezig zijn met het aanbrengen van een laadpaal voor elektrische auto’s, de volgende dag zijn ze bezig met de aanleg van data- en noodverlichtingsinstallatie in een nieuwe opvanglocatie voor statushouders. Korte en lange klussen wisselen elkaar af. Dat maakt het werk leuk en uitdagend. Geen dag is hetzelfde.”

EINDEJAARSUITKERING Het bedrijf heeft zo’n 35 medewerkers, vrijwel allemaal woonachtig in Haarlem of de nabije omgeving. “De sfeer in het team is goed. De lijnen zijn kort. Er zijn bij ons volop mogelijkheden om door te groeien. We zijn voorstander van een leven lang leren. Jouw kennis breng je over op jongere collega’s. Andersom krijg jij de kans om je te blijven ontwikkelen. Doen we het goed als bedrijf, dan profiteren alle medewerkers middels een eindejaarsuitkering, bovenop de uitstekende arbeidsvoorwaarden zoals een bovengemiddeld salaris en een luxe werkbus voor monteurs. Daarnaast vind ik het belangrijk om aanspreekbaar te zijn. Wanneer er iets speelt, thuis of op het werk, kun je altijd bij me terecht. Elk jaar organiseren we een barbecue en een eindejaarsborrel in Cafe de Zwaanen vieren dan een goed feestje. Ook hebben we een personeelsvereniging die uitjes organiseert.”

VACATURES Heringa & Wuthrich heeft altijd plek voor service-technici. Je kunt contact opnemen met Michael via 06-51488394 of michael.mangold@henwit.nl. Of check: https://werkenbijvpgtechniek.nl/werken-bij/heringa-wuthrich-installatietechnieken

.

advertentie
advertentie