Brigit van den Hondel
Brigit van den Hondel Brigit van den Hondel

Mindful Run Haarlem geeft Mindful Walk clinics cadeau aan zorgmedewerkers en mantelzorgers

Zorg Deel je nieuws

Mindful Run Haarlem geeft Mindful Walk clinics cadeau aan zorgmedewerkers en mantelzorgers

 

Haarlem – Mindful Run Haarlem geeft in de maand augustus en september  MindfulWalk clinics cadeau aan zorgmedewerkers en mantelzorgers, die zich tijdens de coronatijd hebben ingezet. Zorgmedewerkers en mantelzorgers hadden het heel erg druk. Ze zijn druk bezig om het virus onder controle te houden. Ondanks het verhoogde risico om zelf besmet te raken door het Corona-virus, zorgden zij voor onze zieken. Hoog tijd om deze zorghelden te bedanken.

 

Mindful Run cursussen in bizarre tijden

Mindful Run instructeur en wandelcoach Brigit van den Hondel uit Haarlem, zelf verpleegkundige, ondervond aan den lijve hoeveel impact Corona heeft. “Aan de ene kant zaten veel mensen thuis en konden geen kant op. Terwijl de andere helft zich een slag in de rondte werkte en dat in een aantal vakgebieden nog steeds doet. Juist voor de groep zorgmedewerkers en mantelzorgers zijn deze MindfulWalk clinics bedoeld.

 

Bedankt!

Brigit wil haar collega`s in de zorg graag op een passende manier bedanken. En ook ondersteuning bieden aan diegene die nog steeds keihard aan het werk zijn om het virus onder controle te houden.

“Tijdens een MindfulWalk clinic doen we mindfulness-oefeningen en focussen we op de ademhaling en zintuigen. Het resultaat is minder stress, een betere focus en meer energie. Precies datgene wat onze zorghelden nodig hebben na een hectische periode vol onzekerheid en werkdruk. En wat collega`s die nog steeds druk bezig zijn kunnen gebruiken. Even stilstaan en tot jezelf komen en genieten van het moment en de omgeving. Dat is de boodschap die we willen geven namens de algehele Mindful Run Nederland organisatie.”

 

Landelijke bezetting

Het Mindful Run concept is ontwikkeld door Martijn Mensink, eigenaar Mindful Run Nederland. In Nederland zijn ca. 220 instructeurs actief die de 5-weekse cursussen verzorgen met hardlopen (Mindful Run cursus), wandelen (Mindful Walk cursus) en een cursus voor zwangere of net bevallen vrouw (Mindful Run/Walk & Zwanger). En ruim 275 wandelcoaches die werken volgens de Mindful Run (MFR) wandelcoachmethode. Brigit van den Hondel geeft MindfulWalk clinics in Haarlem.

De clinics zullen gehouden worden in Haarlem op 31 augustus , 1 september en 2 september.  

Aanmelden voor een clinic kan via Mindfulrunhaarlem@gmail.com of via de website www.wandelcoachbrigit.nl

Brigit van den hondel
strand met wandelaars( inclusief Brigit van den Hondel)
advertentie
advertentie