Kok Evert van Schoterhof krijgt tompoezen van voorzitter Frank Heerens van het Oranje Comité.
Kok Evert van Schoterhof krijgt tompoezen van voorzitter Frank Heerens van het Oranje Comité. ©fotoAdSchaap.nl

Oranjetompoezen voor bewoners van Kennemerhart, ‘De bewoners gaan er vast en zeker van genieten’

Zorg

HAARLEM Ter gelegenheid van Koningsdag trakteert het Oranje Comité Haarlem de bewoners van Haarlemse verpleeghuizen op oranje tompoezen. Op woonzorglocatie Schoterhof, één van de vijf Haarlemse woonzorglocaties van Kennemerhart, werden de tompoezen maandagavond door de voorzitter van het Oranje Comité, Frank Heerens, overhandigd aan kok Evert de Boer.

Frank Heerens liet bij de overhandiging weten: “Het Oranje comité draagt de oudere inwoners van Haarlem een warm hart toe. We zijn blij dat we, ondanks de coronamaatregelen, toch een feestelijk programma kunnen aanbieden. Bij Koningsdag hoort een tompoes. En daarom bakte Bakkerij Vink er maar liefst 600 voor de bewoners van de Haarlemse verpleeghuizen. Ook organiseren we ter gelegenheid van Koningsdag een kleurwedstrijd, krijgen Haarlemse basisschoolkinderen een speciaal buigbaar Koningsdag 2021 potlood en is er vanuit de Grote- of St-Bavokerk een livestream met muziekoptredens en een speciaal gedicht van Joshua Baumgarten. Burgemeester Wienen opent de livestream die op 27 april van 10 tot 11 uur live te volgen is via de website van Haarlem105. Alle activiteiten worden mogelijk gemaakt door de gemeente Haarlem”.

Ron Zurhaar, teamleider Schoterhof: “Gelukkig zijn er, ondanks deze coronaperiode, veel mooie initiatieven en activiteiten die voor bewoners worden georganiseerd, zoals deze traktatie van het Oranje Comité. Onze bewoners gaan er vast en zeker van genieten”.

advertentie