Afbeelding
Lakwerk

Nageltrends van 2020: nailart

Beauty & Lifestyle

HAARLEM Nail art is niet meer weg te denken uit het huidige straatbeeld. Waar mensen eerst nog voorzichtig begonnen met een glitternagel, gaan ze nu all-out met de meest creatieve prints. Maar wat zijn de trends voor komende zomer? Jessica Scholten, dé nail art queen en eigenaar van Lakwerk in Amsterdam, deelde het met mediapartner Beautyweb.

Dit artikel is een samenwerking met Beautyweb. De komende tijd zult u meer van deze artikelen lezen op deze website.

French Twist "Vorig seizoen was hij al niet van de catwalk af te slaan, ook nu kom je hem weer heel vaak tegen: de French. Zoals we hem allemaal kennen met het witte randje en de ‘roze’ nagel. Maar zelf vind ik het ook heel leuk om te spelen met de eindeloze mogelijkheden ervan. Zoals bijvoorbeeld bij de Moschino-show waarbij we de French klassiek met wit lakten, maar het nagelbed in verschillende pasteltinten te zien was, matchend bij de outfits." 


Lakwerk

Dierenprint "Hij gaat al een tijdje mee, maar ook op dit moment blijven de animal prints voor mij populair en constant vernieuwend. Hij is namelijk nooit hetzelfde en hoeft niet perfect te zijn, want heb je ooit twee dezelfde zebra’s gezien? Nee, ik dus ook nog nooit. En juist die variatie maakt het zo leuk!"


Lakwerk

Turtoise shell "Dit vind ik nou precies een nail art voor mensen die eigenlijk roepen niet van nail art te houden. Probeer dan eens één nagel van de turtoise shell, ik weet zeker dat je verkocht zal zijn. Het is een geweldig design met diepte-effect en een mooi glass look. Dit design is veel gevraagd bij Lakwerk!"


Lakwerk

Meer inspiratie op nail art gebied? Volg dan @jessicascholten_ of @lakwerk op Instagram voor heel veel mooie nail art designs.

Wil je meer nail art tips & trics? Neem dan ook eens een kijkje bij Beautyweb/nailart.

Femke van Soest

Wat is Beautyweb?
‘Beauty’ is natuurlijk een zeer breed begrip, reden waarom BeautyWeb is onderverdeeld in een zevental hoofdgroepen: Nagels, Make-up, Huid, Voeten, Haar, Gezondheid en Voeding. Binnen elke hoofdgroep komen de meest uiteenlopende onderwerpen aan de orde waar de belangstellende bezoeker onmiddellijk zijn of haar voordeel mee kan doen. Dit gaat van behandelmethoden en nieuwe producten via praktische tips en adviezen naar opvallende nieuwtjes uit binnen- en buitenland, een agenda van beurzen en evenementen op beautygebied en een forum, waar men met alle vragen en problemen op het gebied van schoonheid en uiterlijke verzorging terecht kan.

Wie belangstelling heeft voor alles wat te maken heeft met uiterlijke verzorging vindt een schat aan direct bruikbare informatie op de site www.beautyweb.nl.

Afbeelding
Afbeelding
advertentie
advertentie