Opening vestiging Misura Sartoria in Haarlem!

Lokaal nieuws

Vrijdag 15 december heeft Misura Sartoria haar derde maatkleding atelier geopend in Haarlem. De combinatie van authentiek vakmanschap, de beste materialen en aandacht voor de persoonlijkheid van elke klant blijkt in de regio Amersfoort en Rotterdam erg succesvol. Vanuit de gedachte dat maatkleding en betaalbaarheid heel goed samen kunnen gaan, opent Misura Sartoria nu vijf jaar na de opening van het eerste atelier een derde atelier in Haarlem.

Misura Sartoria is italiaans voor 'maatwerk atelier'. Een maatwerk atelier dat voor zowel man als vrouw tot in de detail uitgewerkte maatkleding creëert die past bij ieders persoonlijkheid. Met keuze uit meer dan 5.000 stoffen en vele opties ontstaat er altijd een uniek kledingstuk met een ideale pasvorm.

''Aandacht voor de persoonlijkheid van elke klant en tot in de kleinste details uitgewerkte maatkleding met een verfijnde italiaanse style, daar staat Misura voor.'' - Yakup Keyfli

Het atelier is gevestigd aan de rand van het centrum van Haarlem. Aan het Florapark 3, in een prachtige villa uit het jaar 1888. Klanten kunnen gratis parkeren op het eigen terrein zowel voor als achter het pand. Via de website kunnen gemakkelijk afspraken worden ingepland; zo kunnen klanten een dag en tijdstip uitkiezen die hun het beste uitkomt. Onder het genot van een espresso wordt samen met de ervaren tailor Yakup het maatwerk samengesteld. Na de juiste details en wensen van de klant opgenomen te hebben zal het maatpak binnen vier weken klaar hangen voor de klant om af te passen en de puntjes op de spreekwoordelijke 'i' te zetten. Of u nu gaat trouwen, een business suit of een casual outfit nodig heeft, u bent bij Misura Sartoria Haarlem aan het juiste adres.

Afgelopen vrijdag vond de feestelijke opening plaats in Haarlem en konden de eerste klanten al een kijkje nemen in het atelier. Misura Sartoria is trots op haar nieuwste atelier in Haarlem waar Yakup Keyfli met zijn brede kennis en ervaring klaar zal staan om Haarlemmers te voorzien van goede en betaalbare maatkleding.

Voor meer informatie verwijzen wij u naar onze website: www.misurasartoria.nl

Openingstijden: dinsdag t/m vrijdag van 10:00 tot 19:00 en zaterdag 9:00 tot 18:00 en zondag op afspraak.

advertentie
advertentie