Lokaal nieuws

Persbericht Kennemer Lyceum, 14 februari

Betreft: Uitreiking bedrag Kerstactie, € 5.188,73!

Van: 4e klas leerlingen Kennemer Lyceum

Aan: Stichting Kinderen Karuna Jabalpur (weeshuis gehandicapte kinderen in India)

Locatie: Kennemer Lyceum, Adriaan Stoopplein 7, 2051 KA Overveen

Datum en tijdstip: 14 februari, 13:00 uur

Beschrijving persbericht:

Vandaag (14 februari 2018) reikten de vierde klas leerlingen van het Kennemer Lyceum per cheque een bedrag uit van €5188,73 aan Stichting Kinderen Karuna Jabalpur (SKKJ), een weeshuis voor gehandicapte kinderen in India.

De drie dagen voor de Kerstvakantie, 20-22 december 2017, had de vierde klas dit bedrag bij elkaar gespaard tijdens de Kerstactie. Een evenement met diverse activiteiten, alle opgezet door de vierde klas. Voor alle activiteiten diende betaald te worden door de andere leerlingen en hun ouders. . Onder meer werden er tijdens die drie dagen een groot toneelstuk rondom het verhaal van A Christmas Carol georganiseerd, was er een loterij, werd de catering zelfstandig verzorgd, een kerstontbijt voor 1000 man gerealiseerd, t-shirts, rozen en serenades verkocht.

Op deze manier zamelde onze vierde klas het geld in. Het werd een groot succes en een mooi Kerstfeest voor het Kennemer Lyceum, maar bovenal voor het weeshuis in India.

Ik hoop dat u er een bericht (+foto van Charles Duijff) in uw krant wilt plaatsen om er zoveel mogelijk bekendheid aan te geven. Graag contact wanneer u meer informatie wilt met dhr. Peter de Vries.

Peter de Vries, docent Kennemer Lyceum én organisator Kerstactie, 06.34642597 of pmjdevries@kennemerlyceum.nl

Of bij 4e klasleerling, Anna Tarcy, gegevens verkrijgbaar via Peter de Vries

________________________________

Van: Vries, P.M.J. de

Verzonden: maandag 12 februari 2018 18:03:56

Aan: Vries, P.M.J. de

Onderwerp: Persbericht Kennemer Lyceum - Kerstactie uitreiking eindbedrag.

Persbericht Kennemer Lyceum

Betreft: Uitreiking bedrag Kerstactie, € 5.188,73!

Van: 4e klas leerlingen Kennemer Lyceum

Aan: Stichting Kinderen Karuna Jabalpur (weeshuis gehandicapte kinderen in India)

Locatie: Kennemer Lyceum, Adriaan Stoopplein 7, 2051 KA Overveen

Datum en tijdstip: 14 februari, 13:00 uur

Beschrijving persbericht:

Geachte heer/mevrouw,

De drie dagen voor de kerstvakantie, 20-22 december 2017, organiseerde de vierde klas van het Kennemer Lyceum voor de eerste keer de Kerstactie. Dit jaar was Stichting Kinderen Karuna Jabalpur (SKKJ), een weeshuis voor gehandicapte kinderen in India, het goede doel waarvoor de vierde klas geld ophaalde. Een opsomming van de activiteiten in de dagen voor de kerstvakantie, zo werd er: een groot toneelstuk rondom het verhaal van A Christmas Carol georganiseerd, werd de catering eigenhandig verzorgd, een kerstontbijt voor 1000 man gerealiseerd, t-shirts, rozen en serenades verkocht en als klapper op de vuurpijl kon een leerling in de grote loterij een brommer winnen. Het werd een groot succes en een mooi Kerstfeest! Belangrijker nog was dat de vierde klas het goede doel blij kon maken met een mooi bedrag (€ 5.188,73) als eindresultaat. Aanstaande woensdag 14 februari om 13:00 uur gaan twee vierdeklassers dit bedrag symbolisch per cheque voor de school aanbieden aan de voorzitter van de SKKJ, Gerhard Akkerman.

Hier maken wij een persmoment van waar wij u van harte voor willen uitnodigen

Ik hoop dat u er een bericht in uw krant/radiozender/televisiezender over wilt opnemen om er zoveel mogelijk bekendheid aan te geven. U kunt dus aanwezig en getuige zijn bij de overhandiging van het bedrag in de vorm van een cheque. Ook bestaat er de mogelijkheid om alleen de foto's van dit moment te krijgen. Graag in alle gevallen graag tevoren contact wanneer u dit persmoment mee wilt maken of alleen de foto's zou willen met dhr. Peter de Vries.

Meer informatie:

Dhr. Peter de Vries, docent Kennemer Lyceum én organisator Kerstactie, 06.34642597 of pmjdevries@kennemerlyceum.nl

Of bij 4e klasleerling en hoofd van de Kerstactie, Anna Tarcy, gegevens verkrijgbaar via dhr. Peter de Vries

________________________________

Kennemer Lyceum

Bezoekadres:

Adriaan Stoopplein 7

2051 KA Overveen

Postadres:

Postbus 8

2050 AA Overveen

T: +31 (023) 522 1060

W: http://www.kennemerlyceum.nl

Vrijwaring

De informatie opgenomen in dit bericht kan vertrouwelijk zijn en is uitsluitend bestemd voor de geadresseerde. Indien u dit bericht onterecht ontvangt wordt u verzocht de inhoud niet te gebruiken en de afzender direct te informeren door het bericht te retourneren.

Disclaimer

The information contained in this message may be confidential and is intended to be exclusively for the addressee. Should you receive this message unrightfully, please do not use the contents herein and notify the sender immediately by returning this email.

advertentie
advertentie