Sporten in de kerstvakantie

Sport

HAARLEM In de kerstvakantie kunnen kinderen zich weer helemaal uitleven tijdens de Sport-In Fun Experience in het Kennemer Sportcentrum in Haarlem-Noord. Alles wordt uit de kast gehaald om kinderen van 2 tot en met 13 jaar oud te laten ervaren hoe leuk sporten is. De Sport-In Fun Experience is op donderdag 28 en vrijdag 29 december in het Kennemer Sportcentrum (IJsbaanlaan 4A).

Vanwege het grote succes van vorig jaar is er dit jaar ook weer een sporthal omgetoverd tot Glow in the Dark sporthal. Hier kunnen kinderen onder andere tennis, korfbal, volleybal en lasergamen. Een gaaf effect om op deze manier die sporten te doen. Kinderen met fluorescerende kleren, neon kleren vallen nog meer op en zo is het feest compleet.

Verder kunnen de kinderen de hele dag sportclinics volgen zoals bijvoorbeeld turnen, judo, basketbal, voetbal, klimmen, boogschieten en tafeltennis, maar er zijn nog veel meer sporten te doen. Ook staat er een spectaculaire Airjump en een deel van de sporthal wordt omgetoverd tot een groot cool Fun paradijs met o.a. een echte survivalbaan! Locatie en inschrijving

De inschrijving voor het sportspektakel is geopend. Inschrijven kan via de website www.jeugdsportpas.nl. Kinderen van 6 t/m 13 jaar betalen in de voorverkoop 10 euro voor een dagkaart, aan de deur kost een kaart 12 euro. Voor kinderen van 2 t/m 5 jaar betalen in de voorverkoop 6 euro, aan de deur kost een kaart 8 euro. Deze dagkaarten zijn beide inclusief toegang tot de Funhal. Een toegangskaart voor alleen de Funhal zonder deelname aan sportclinics kost 5 euro.

Kinderen met een beperking zijn ook welkom om nieuwe sporten te ontdekken. De Sport-In Fun Experience biedt een mooi aangepast sporten programma aan. Kinderen die mee willen doen aan het aangepast sporten programma kunnen de kaart alleen bestellen in de voorverkoop voor 7,50 euro. Meer informatie: www.sportsupport.nl

advertentie