Afbeelding
Eigen Foto

Dames sporten voor Hartstichting


HAARLEM Ondanks dat de fitnessbranche het in de eerste coronagolf behoorlijk voor haar kiezen kreeg, lukte het vrouwenfitnessketen Fit4lady de afgelopen tijd om ruim duizend vrouwen in beweging te krijgen. Met drie wekelijkse uitdagingen op het gebied van beweging, voeding en ontspanning gingen de vrouwen aan de slag. Daarnaast deden ze mee aan een gesponsorde Hartstocht en in de zeventien Fit4lady clubs organiseerde men verlotingen. Het resultaat mag er zijn met 13.950 euro voor het goede doel.

“Wij zijn bijzonder trots op de resultaten die de leden van Fit4lady hebben behaald. Zij hebben zich ingezet om te bewegen naar een gezonde leefstijl. En dat deden ze nu voor het zesde jaar. Ik kijk nu al uit naar 2021”, glimlacht Sanne Penders die de actie vanuit de Hartstichting begeleidde. Zij nam op 3 december de donatiecheque virtueel in ontvangst. De uitreiking werd digitaal met Zoom gestreamd vanuit de Fit4lady-club in Krommenie. Franchiseneemster Astrid Hopman was daarbij aanwezig, samen met haar leden Joke en Tessa. Tessa haalde alleen al 790 euro op door zich te laten sponsoren voor de Hartstocht. Zij liep deze op 3 oktober. Penders was onder de indruk en trots.

Ina van Kesteren, franchiseneemster van Fit4lady Haarlem: "Wij zijn supertrots op onze leden. We hebben dit jaar veel geïnvesteerd in onze clubs om aan de protocollen van het RIVM en NL Actief te voldoen en om een uitstekende ventilatie te bieden. We zijn dan ook trots op onze leden die ons bij alles zijn blijven steunen en zich ook weer gingen inzetten voor de Hartstichting. Zo blijven we met elkaar in beweging en dat is toch de beste remedie tegen welk virus dan ook!”

Bij Fit4lady is iedere vrouw welkom. Kijk voor meer informatie op www.fit4lady.nl.