Een voorbeeld van prachtige producten bij Snuffelmug
Een voorbeeld van prachtige producten bij Snuffelmug ©judithcapponfotografie

Snuffelmug steunt minderbedeelden met weggeefactie

Weggeefactie bij Kringloopwinkels

HAARLEM De kringloopwarenhuizen van Snuffelmug hebben dit jaar een speciale eindejaarsactie. Niet de gebruikelijke actie met 50 procent korting, maar een weggeefactie voor mensen die momenteel wel een steuntje in de rug kunnen gebruiken.


Het jaar 2020 zal op zijn zachtst gezegd de boeken ingaan als een uitzonderlijk jaar. Corona heeft haar stempel op het hele jaar gedrukt en het virus zal veel mensen nog voor een lange periode direct en indirect raken. Voor sommigen onder ons zijn het extra zware tijden. Alle reden voor de Snuffelmug om te starten met een bijzondere actie. Iedereen kan iemand die tussen de wal en het schip is geraakt of dreigt te raken voordragen bij Snuffelmug.


Het zou bijvoorbeeld de buurvrouw kunnen zijn. Al heel lang een winkelhaak in de zitbank, maar nog even geen geld voor een andere. Het zou toch fijn zijn als zij er met Kerstmis wat beter bij kan zitten. Of misschien zijn het de kinderen van goede kennissen. Het gaat hen financieel niet voor de wind, maar de kinderen kunnen wel een keer andere kleding gebruiken. Snuffelmug kiest een aantal van die voorstellen uit en zet die om in werkelijkheid.


De kringloopwarenhuizen van Snuffelmug in Haarlem en Heemstede zitten boordevol met opnieuw te gebruiken goederen. Met deze eindejaarsactie kunnen een aantal gelukkigen hieruit putten. Tot en met zondag 20 december kunnen voorstellen naar info@snuffelmug.nl gestuurd worden. Kijk voor meer informatie op www.snuffelmug.nl en www.facebook.com/snuffelmug.