Marjo Kreileman in de studio bij The Voice of Holl
Marjo Kreileman in de studio bij The Voice of Holl Eigen Foto

Haarlemse strandt bij blind auditions Voice of Holland

Haarlemse strandt bij blind auditions Voice of Holland

HAARLEM De Haarlemse straatmuzikante en zangeres Marjo Kreileman was gisteravond te zien en te horen bij The Voice of Holland. Helaas was haar muzikale avontuur van korte duur. In de ‘blind auditions’ drukte geen van de juryleden op de knop, waardoor de Haarlemse niet verder door gaat.

Onbegrijpelijk, zo laten veel mensen op de Facebookpagina van de Haarlemse weten. “Ik begrijp dit niet!! Je kent me niet, maar je maakte zoveel indruk op me. Ze laten mensen doorgaan, waarvan ik denk wtf.... Jij bent zo goed en dan drukken ze niet, zonde. Complimenten, ik hoop meer van je te zien/horen iig”, aldus een van de vele lovende reacties.

Kreileman, ook bekend onder haar artiestennaam Jorah, is een Haarlemse singer/songwriter wiens leven om muziek draait. Zo was ze onder meer werkzaam als zanglerares bij Muziekschool Meer-Music, The Rockschool in Leiden en De Popzangschool. Het optreden bij The Voice of Holland was al haar tweede televisieoptreden van deze week. Eerder deze week was ze te zien bij Hart van Nederland, waar ze een muzikale bijdrage leverde in een item over maaltijdboxen in Alkmaar. Ze was te zien als straatmuzikante, iets dat ze ook graag in Haarlem doet.

De Haarlemse kwam er op haar 18e achter dat zingen haar passie is en besloot dat ze daar meer mee wilde doen. “Ik sloot mij daarom aan bij een musicalgroep genaamd Stardust en zo begon ik mijn eerste voetstappen te zetten richting mijn muzikale carrière”, zo vertelt ze. “Na een tussenjaar op de HQ school werd ik aangenomen op het Conservatorium Haarlem in de richting pop zang. Hier heb ik mogen ondervinden wat je allemaal met muziek kunt doen en hoe leuk dit vak is”.

Afgelopen mei studeerde Kreileman af aan het Conservatorium in Haarlem met het eigen concert ‘Shape Of Me’ in de kleine zaal van het Patronaat. Ze bracht een avond vol eigen werk samen met een band.