Afbeelding
Michel van Bergen

Honkbalweek maakt datum voor 2022 bekend na succesvolle online week

Honkbal

HAARLEM De afgelopen tien dagen hebben een aantal medewerkers van de Haarlemse Honkbalweek een succesvolle Online Honkbalweek 2020 neergezet. De achterban van de Honkbalweek reageerde zeer positief en massaal op alle content die de online-crew dagelijks produceerde voor hun website en social media kanalen.

Die content scheelde niet veel van wat er bij een ‘gewone’ Honkbalweek wordt gemaakt, behalve dat er tijdens deze versie natuurlijk geen wedstrijden werden gespeeld. Dagelijks werd het traditionele Leesvoer gemaakt, er waren like en win-acties met mooie prijzen om de vaste partners bij de Honkbalweek te betrekken en in de Honkbalweek Podcast zaten leuke gasten, zoals bondscoach Evert Jan 't Hoen, toernooidirecteur Leon Ravestein en HW DJ Jeroen Calvelage aan tafel. De speciaal voor dit event gemaakte video’s werden zeer gewaardeerd en er waren veel deelnemers bij de live PubQuiz vanuit het Pim Mulierstadion.

Voorzitter Guus van Dee droeg zijn steentje bij vanaf zijn vakantieadres. Hij gooide virtueel de eerste bal én maakte tijdens de sluitingsceremonie de nieuwe datum bekend voor de dertigste editie van de Honkbalweek in 2022: die zal van vrijdag 8 juli tot en met zondag 17 juli plaatsvinden in Haarlem.
Toernooi directeur Leon Ravestein: "Het was fantastisch om deze Online Honkbalweek te doen. Het Online Team is zeer professioneel en een geoliede machine. We hebben enorm veel positieve reacties van de fans gekregen en daar doe je het allemaal voor. Maar eerlijk is eerlijk, we hebben het stadion, de wedstrijden en de sfeer wel heel erg gemist. Want dat is natuurlijk waar het uiteindelijk om draait: een mooie pot honkbal in een kolkend stadion. We verheugen ons nu al op de jubileumeditie in 2022 en gaan binnenkort beginnen met de eerste voorbereidingen".

HIER is de geweldige Sluitingsceremonie te bekijken. Op de Facebookpagina is alle content van de Online Honkbalweek 2020 terug te vinden.


advertentie