Afbeelding
Willem Brand

HFC speelt tegen oud-Internationals en HC Bloemendaal

Voetbal

HAARLEM Kon. HFC speelt de komende weken geen competitiewedstrijden, maar dat betekent niet dat de mannen van Gertjan Tamerus relaxed met kerstvakantie kunnen. De bal blijft de komende weken rollen, onder andere tegen het hockeyteam van Bloemendaal en de traditionele nieuwjaarswedstrijd tegen een elftal van oud-internationals.

Eerste kerstdag, woensdag 25 december, vindt de traditionele voetbalwedstrijd plaats tussen de Koninklijke HFC en HC Bloemendaal. Een selectie HFC-ers neemt het op tegen de hockeyers van Bloemendaal. Op het veld verschijnen onder andere playing captain Bart Nelis, Michiel en Jochem Lindenhovius, Marcel Kalkman, Bas Rekvelt en Vincent Olthof. De scheidsrechters van dienst zijn Pim Peeman en Frans Crul. De wedstrijd gaat om 12.45 uur van start op het HFC-terrein aan de Spanjaardslaan.

Zaterdag 4 januari wordt de traditionele nieuwjaarswedstrijd tegen een team van oud-internationals gespeeld. Voordat het zover is, staat om 10.00 uur de wedstrijd HFC JO13-1 - HVV JO13-1 op het programma. Vanaf 12.00 uur neemt de Dames 1 van Kon. HFC het op tegen een team van voormalige Oranje Leeuwinnen. Om 14.30 uur staat het klapstuk van de dag op het programma. Het vlaggenschip van Kon. HFC neemt het op tegen een team van oud-internationals. Helaas is op het moment van schrijven nog niet bekend welke namen in Haarlem een balletje komen trappen, maar de afgelopen namen betraden heel wat grootheden het HFC-gras. Kaarten voor deze wedstrijd kunnen reeds besteld worden via www.konhfc.nl/

Tot slot maakte Kon. HFC vorige week bekend dat Wessel Boer heeft besloten, na het huidige seizoen, minimaal nog twee seizoenen bij de Koninklijke HFC te blijven spelen. Boer is momenteel bezig aan zijn vijfde seizoen in de A-selectie en speelde daarvoor al in de jeugd bij HFC.

advertentie