Afbeelding
Eigen Foto

Corina Dekker begint bij RKVV DSS aan nieuwe trainersklus

Voetbal

HAARLEM Na een pauze van ruim een half jaar staat Corina Dekker vanaf het seizoen ‘22-’23 weer op het trainingsveld. De oefenmeester gaat aan de slag bij de topklasser DSS. Daar volgt zij Marelle Worm op, die de afgelopen drie seizoenen voor de groep stond en vertrok naar vv Telstar.

DSS is blij dat zij Dekker hebben kunnen aantrekken, Zij heeft zoveel ervaring met het ontwikkelen van vrouwenvoetbal dat zij DSS verder zal brengen in haar ontwikkeling. In de afgelopen seizoenen was zij hoofdtrainer bij VV Alkmaar.

Dekker krijgt van het bestuur DSS de opdracht mee om van het eerste vrouwenteam een stabiele topklasser te maken. Corina Dekker heeft weer zin om op het veld te staan en gaat de uitdaging deze club verder te ontwikkelen. Ze zegt hierover: “Na even een kleine break te hebben gehad heb ik super veel zin om weer aan de slag te gaan met een team. Deze club en deze groep meiden straalt veel plezier uit en hebben absoluut de wil om op voetbal gebied stappen te zetten en ik heb veel zin om daar onderdeel van te zijn.”

De komende weken zal haar vrije zaterdag veel in het teken staan van het bezoeken van wedstrijden van haar nieuwe club en persoonlijk kennis te maken met de speelsters en de staf. “Zonder de huidige trainer teveel voor de voeten te lopen. Dat wil ik absoluut niet. Ze zijn hartstikke hard bezig om in de Topklasse te blijven. Ik zal op de achtergrond laveren, want het is wel belangrijk om een beeld te krijgen hoe het ervoor staat.”

Het bestuur van DSS wenst Corina veel succes en plezier

advertentie