Afbeelding
Eigen Foto

Albert Heijn Vos komende 5 jaar hoofdsponsor van Alliance ‘22

Voetbal

HAARLEM Robert Graat, voorzitter van Alliance ’22 en Masha Vos van Vos Supermarkten ondertekenden zaterdag een sponsorcontract voor de komende 5 jaar, waarbij het logo van Albert Heijn Vos de komende vijf seizoenen op alle nieuwe wedstrijdshirts zal sieren.

Vos Supermarkten heeft inmiddels vier Albert Heijn supermarkten in Haarlem en is daarmee marktleider in de stad. Robert Graat, voorzitter van de vereniging: “Dit jaar vieren wij ons 100-jarig bestaan. We zijn enorm blij dat Albert Heijn Vos zich de komende vijf jaar aan onze club wil verbinden en samen gaan we vele mooie activiteiten organiseren. Wij geloven in de verbindende kracht van voetbal. Dat gedachtegoed zit ingebakken in ons club-DNA. In Albert Heijn Vos hebben we een sterke partner gevonden waarmee we het enthousiasme voor de verbindende kracht van sport delen. Komende vijf jaar trekken we samen op in organisatie van activiteiten op het vlak van bewegen, gezondheid en ontmoeten, voorleden én buurtgenoten.”

Masha Vos, Algemeen Directeur van Vos: “Als Albert Heijn Vos zijn wij blij ons de komende 5 jaar de trotse hoofdsponsor van Alliance ’22 te mogen noemen. Een voetbalvereniging met het hart op de goede plek! Ook wij willen net iets méér zijn dan alleen de vertrouwde plek waar je je boodschappen doet. Wij vinden het belangrijk dat iedereen zo gezond mogelijk kan leven. Ook sporten speelt een sleutelrol bij een gezonde leefstijl en samen sporten verbindt. Bij verschillende lokale goede doel-initiatieven in de afgelopen jaren, trokken we als AH Vos al samen op met Alliance, want ook wij zetten
ons graag in om iedereen mee te laten doen in de buurt. Het was daarom tijd om onze samenwerking verder uit te bouwen. Samen gaan we ons inzetten om een klein beetje het verschil te maken en samen te genieten van de sportieve prestaties van alle Alliance ’22 teams.”

advertentie