Afbeelding
Eigen Foto

Robert Misset is nieuwe hoofdtrainer voor de dames van VC Spaarnestad

Volleybal

HAARLEM Met de komst van de geboren Haarlemmer Robert Misset als hoofdtrainer van VC Spaarnestad heeft de volleybalclub de hoofdtrainers voor het seizoen 22-23 ingevuld.

Misset staat in de omgeving Noord-Holland bekend als een prestatie trainer/coach. De afgelopen jaren wist hij met Armixtos uit Amsterdam en Madjoe uit Enkhuizen het kampioenschap in respectievelijk de eerste en derde divisie te behalen.

Volleybaldier Robert Misset is een goede bekende in de sportjournalistiek waar hij als sportjournalist van de Volkskrant veelvuldig in de keuken heeft gekeken van menig top volleybaltrainer. Ook deze ervaring zal VC Spaarnestad helpen nog verder het niveau te verhogen. Misset; “Ik ben blij en trots dat ik uitgerekend in mijn geboortestad mag helpen om de ambities van Spaarnestad te realiseren. Het is een enorme uitdaging om D1 verder te ontwikkelen in de Topdivisie en de prestatielijn bij Spaarnestad te ondersteunen door ook een training te verzorgen bij D2 en Meisjes-A. En dat in de prachtige, gloednieuwe Yvonne van Genniphal op 500 meter van mijn geboortehuis in Haarlem-Noord. Voor mij komt bij Spaarnestad alles samen”.

Natalia Zoet keert terug naar VC Spaarnestad nadat zij een aantal jaren bij US in Amsterdam heeft gespeeld. Het feit dat Zoet terugkeert is voor Spaarnestad het bewijs dat de vereniging op de goede weg is en topspelers een goede kans en verdere ontwikkeling kan bieden. De belangrijkste speelsters van afgelopen seizoen hebben verder aangegeven te blijven, waardoor er een stevig fundament staat voor het komend seizoen.

advertentie