Afbeelding
Eigen Foto

Jongens C van VC Spaarnestad Nederlands Kampioen Jeugd

Volleybal

HAARLEM De jongens C van volleybalvereniging Spaarnestad zijn afgelopen zaterdag Nederlands Kampioen jeugdvolleybal geworden. In het Limburgse Panningen waren de Jongens C te sterk voor traditioneel sterke verengingen zoals Taurus uit Houten en Dynamo uit Apeldoorn. 

Ook andere jeugdteams van de Haarlemse volleybalvereniging deden het goed. De jongste jeugd (CMV) werd tweede van Nederland en de oudste jeugd (A) werd afgelopen zaterdag vijfde. De meisjes B van Spaarnestad werd net als Jongens A vijfde van Nederland, tevens een dijk van een prestatie.

Spaarnestad kreeg van de Nederlandse Volleybal bond de Jaap Kasteeltrofee uitgereikt voor de meest succesvolle jongens jeugd volleybal vereniging van Nederland. De uitreiking van deze trofee was het kippenvel moment en mijlpaal van een zorgvuldig opgebouwd traject waar Spaarnestad acht jaar geleden mee is gestart, dit om jongens volleybal weer op de kaart te krijgen in Haarlem. 

Dat de jeugdteams op deze termijn al tot deze prestaties zijn gekomen voorspelt een mooie toekomst voor VC Spaarnestad. De vereniging blijft dan ook investeren in jeugdvolleybal in het algemeen en in jongens volleybal in het bijzonder.

Kijk voor meer informatie op www.vcspaarnestad.nl

Afbeelding
advertentie