Dudok Quartet Amsterdam
Dudok Quartet Amsterdam Marco Borggreve

Dudok Quartet Amsterdam opent concertseizoen Muzenforum

Nieuws Deel je nieuws

Het Dudok Quartet Amsterdam opent op zondag 27 september het nieuwe concertseizoen van Muzenforum in het Gemeentehuis van Bloemendaal, Bloemendaalseweg 158 in Overveen.

Het Dudok Quartet Amsterdam is uitgegroeid tot een van de belangrijkste Nederlandse strijkkwartetten. Ook internationaal gooit het viertal hoge ogen door hun originele programmering en bevlogen spel. Het programma omvat werken van Gabrieli, Palestrina, Schütz, Bach en Brahms.

Het strijkkwartet bestaat uit de violisten Judith van Driel en Marleen Wester, altviolist Marie-Louise de Jong en cellist David Faber. Voor het Dudok Quartet bestaat er geen oude of nieuwe muziek: alle muziek is van nu. Het kwartet speelt muziek die ontroert, ontregelt en een onuitwisbare indruk maakt. Inmiddels is hun naam niet alleen in Nederland, maar ook verder in Europa en de Verenigde Staten gevestigd. Het kwartet won meerdere prijzen op nationale en internationale muziekwedstrijden. De cd’s van het kwartet krijgen veel waardering.

In verband met de geldende coronamaatregelen is het aantal bezoekers beperkt. Om toch zoveel mogelijk bezoekers van het concert te laten genieten wordt het concert twee maal uitgevoerd. Het concert start om 10.30 uur en om 12.30 uur. Per persoon betaalt u € 24,-. Jongeren t/m 25 jaar betalen € 12,-. Er kunnen alleen online kaarten worden gekocht via de website van Muzenforum (www.muzenforum.nl). 

advertentie
advertentie